mmerlin Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 (editace) Zdravim, tak jsem pred tejdnem menil zarovku do predniho svetla (H4) a polozil jsem si stranou takovou tu vnitrni gumovou krytku, co se na svetlo nasazuje. No a samozrejme jsem ji tam zapomel dat zpet, takze jsem ji stratil. Nevite, kde se to da sehnat (v Praze nebo okoli Turnova) a kolik to stoji? Diky moc Editováno: 20. Září 2009, autor: mmerlin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 17. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Vazne nikdo nevi? Moc bych ji potreboval, aby se mi nezaprasilo svetlo... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Mě se to jednou taky stalo, ale mě se ta krytka zasekla ve vrtuli ventilátoru co je na chladiči, takže jsem nemusel shánět novou. Jinak tu krytku seženeš v prodejně Škoda nebo tady: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u09...la-octavia.html a stoji max. do 100,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Chod na vrakovisko a z rozbiteho svetla si ju zober. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 To je taky řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.