free.hacker Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 (editace) Zdravím odborníky.Mám trošku problém s mou octavii 1.6 55kw,r.v.-1998 najeto 195000km,+LPG sekvenční vícebodové vstřikování,motor AEE. Tak a oč jde.Jde o to,že když oktavěna stojí přes noc nebo chci pokračovat v jízdě třeba po 5h a nastartuji chytne to na drc,drží otáčky,ale jakmile přidám trochu plynu buď to zdechne nebo zalitaj otačky směrem dolů.Když to nechám nastartovaný cca 2-3 min mám takový pocit jak kdyby se natlakoval okruh s palivem a pak vše ok.Jakmile to přepne na LPG taky žádný problém,nebo z LPG na benzín taky vše ok.škrtící klapk,čidla vše v pořádku vag nic nepíše.Myslel jsem si že budou vstřiky špatné,ale vše ok.Jediné podezření co mě napadá padá na čerpadlo a nebo trasa od něj.Palivový filtr jsem měnil před měsícem a žadný rozdíl.Co jsem vypozoroval že tato závada se pomalu stupňovala s prodlevou než jsem mohl vyjet.Palivo se mi neztrací tak už nevím.Než nastartuji slyším čerpadlo jak v poho natáhne.Jinač auto jede bez problému jen mě štve,že nastaruji a nemužu ihned vyjet docela to otravuje. Neměl někdy někdo tuto závadu moooc díky za pomoc Roman Editováno: 21. Září 2009, autor: free.hacker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 25. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Zdravím odborníky.Mám trošku problém s mou octavii 1.6 55kw,r.v.-1998 najeto 195000km,+LPG sekvenční vícebodové vstřikování,motor AEE.Tak a oč jde.Jde o to,že když oktavěna stojí přes noc nebo chci pokračovat v jízdě třeba po 5h a nastartuji chytne to na drc,drží otáčky,ale jakmile přidám trochu plynu buď to zdechne nebo zalitaj otačky směrem dolů.Když to nechám nastartovaný cca 2-3 min mám takový pocit jak kdyby se natlakoval okruh s palivem a pak vše ok.Jakmile to přepne na LPG taky žádný problém,nebo z LPG na benzín taky vše ok.škrtící klapk,čidla vše v pořádku vag nic nepíše.Myslel jsem si že budou vstřiky špatné,ale vše ok.Jediné podezření co mě napadá padá na čerpadlo a nebo trasa od něj.Palivový filtr jsem měnil před měsícem a žadný rozdíl.Co jsem vypozoroval že tato závada se pomalu stupňovala s prodlevou než jsem mohl vyjet.Palivo se mi neztrací tak už nevím.Než nastartuji slyším čerpadlo jak v poho natáhne.Jinač auto jede bez problému jen mě štve,že nastaruji a nemužu ihned vyjet docela to otravuje. Neměl někdy někdo tuto závadu moooc díky za pomoc Roman Nikdo nemá nějaký nápad krom hození auta ze skály......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Mám stejný problém na mé Fábii 1,4 Mpi. Taky nevím co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 26. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Mám stejný problém na mé Fábii 1,4 Mpi. Taky nevím co s tím. no vida už jsme dva,ale řešení zatím není....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 no vida už jsme dva,ale řešení zatím není....... nic........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukinop Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 nic........ Ahoj mal som rovnaký problém + nejaké ďalšie, ktoré súviseli s čidlom teploty. Po výmene čidla teploty sa mi to už nikdy nestalo. Preto si myslím, že nejaký podiel na to malo aj čidlo teploty..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Ahoj mal som rovnaký problém + nejaké ďalšie, ktoré súviseli s čidlom teploty. Po výmene čidla teploty sa mi to už nikdy nestalo. Preto si myslím, že nejaký podiel na to malo aj čidlo teploty..... ahoj tak čidlo je uplně nové origo to jsem psal,ale dělá to furt............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Tak vyřešeno,ještě mě napadla jedna věc natankovat benzin vzal jsem 100 oktanovej a auto jen protahnout na benzin.Najel jsem 200 km a od te doby už vše faká jak má.......................ráno nastartuju a můžu vyjet bez problému! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.