wladko1307 Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 ahojte kluci mám oktávku 1.6 74KW AKL Mám takový problém, na palubovke mi ukazuje otáčkomer menej ako v skutočnosti má motor. Stretli ste sa niekto s týmto. A kde by mohla byť prípadná chyba. VAG neukazuje nič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Ako si to zistil / podla coho vies, ze Ti ukazuje zle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladko1307 Vloženo 22. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Ako si to zistil / podla coho vies, ze Ti ukazuje zle? Ked si to napojím na VAG tak, podla toho to porovnávam, voľnobeh mám 800ot. a to by mala byť ručička tesne pod 1000 na budíkoch a ona sa len ledva trošičku odlepí od spodku, alebo ked pridám plynule plyn a držím ho na 2000 podla VAGU a na budíkoch mi ukazuje 1500. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Nemenil si rucicky, alebo nieco take nerobil? Ked das vo VAGu test akcnych clenov, na ake otacky sa rucicka nastavi? Ak je aj vtedy posunuta (rovnako oproti stredu ako oproti koncu), tak skus pootocit rucicku na oske. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.