mc2uba Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Aha, tak já znám jen halogeny a čočky. Je pravda, že si matně pamatuji nějaké projektorová světla, ale to jsem myslel, že jsou normálně čočky bez natáčení. Každopádně v reálu jsem to na autě asi ještě nikdy neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Vypadaji stejne jako bezne projektorove/cockove svetlomety, jen relativne zblizka je videt, ze jsou nataceci. Mam po ruce jen obrazek predFL varianty, ale poFL je to analogie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 A tady vsechny poFL verze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 U nás se ale už natáčecí světlomety do Fabie dají připlatit jen u verze Scout a RS, u jiných verzí Fabie to nejde. Co mě ale zarazilo, že mají v Německu stejnou cenu Fabie s motorem 1.6 TDI 77kW a 1.2TSI 77kW DSG.. U nás je rozdíl cca 50 000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Galvi: teď koukám a u Fabie (bez akčního modelu) se dají objednat třeba u výbavy Ambition za příplatek 2200 kč. EDIT: ale otázka je, zda jsou natáčecí, píšou tam projektorové světlomety, na fotce jsou podle výše uvedených fotek natáčecí, ale podle popisu se o natáčení nepíše. Takže baboraď. Editováno: 16. Březen 2014, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Nejsou natáčecí, jsou to projektory ale s pevnou čočkou - obrázek u Mavericka druhý zleva. V konfigurátoru mají tam blbý obrázek. Mrkni na Fabii RS nebo Scout, tam je u světel přímo napsáno "...s natáčením". U Ambition je to příplatek pouze místo normálních (bez čočky) na světla s pevnou čočkou. Editováno: 16. Březen 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Myslel jsem si to, že to bude takhle, špatný obrázek. Evidentně o ně byl tak malý zájem, že je přestali pro "běžnou" Fabii nabízet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Je to trochu složitější - pro normální Fabiu jsou dostupné v paketu Elegance Plus a rozkaz zněl jasně - zjednodušit ceník. Oficiálním důvodem je malý zájem o některé prvky, ale ořezání přišlo úplnou náhodou chvilku před nástupem Rapidu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Ví někdo, který KT týden přijde do prodeje Citigo Monte Carlo a Yeti MC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Ty auta v Ženevě byli MY15 tj. 22KT/14. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) Díky Koukal jsem na nějaký změny - viz. například volant u O3RS, Yeti MC, Citigo MC - se zploštělou spodní částí. Editováno: 18. Březen 2014, autor: Georgerob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Citigo a Yeti by měly být ještě v první polovině roku, u Rapid tvrdili až podzim. Není to ověřené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) Přišel reklamní mail a u Rapidu Spaceback se u leasingu změnila prodloužená záruka na novou variantu 5 let/100 000km. Původně byla na 4roky/60000km a zimní kola. Jaký vliv to má (jestli nějaký) i na úročení jsem nezjišťoval. Editováno: 18. Březen 2014, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Konečně operativní leasing pro spotřebitele. Podle mých informací chtějí být aktivní i další leasingovky, třeba LeasePlan. http://www.autofox.cz/index.php?idx=50302 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Tam záleží především na ceně. Pokud to má fungovat pro soukromé osoby musí součet splátek +/- odpovídat ztrátě ceny vozidla za dané období. Tedy leasingovka by profitovala ze slevy kterou u prodejce/automobilky vyjedná. Navíc má obvykle leasingovka spoustu omezujících podmínek - servis výhradně v autorizáku, vrácení v původním stavu tzn. nemožnost úprav svépomocí atd. Mám firemní auto v operativním leasingu a je to pohodlné leč pro soukromou osobu bych to považoval za drahé. Měsíční pronájem za Fabii/Rapid bych akceptoval ve výši 3-4 tis. Kč při nájezdu 15tis.Km ročně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Souhlasím s Flagem, do 5000 kč měsíčně bych byl ochotný dát za Fabii, ale ne třeba 8000 kč, jako je to pro podniky apod. nic méně, není úplně pravda, že se auto na operák nedá upravovat. Třeba kamarád na Rapidu může mít zatmavený zadní světla, černou střechu, jiné žárovky apod. takže určité možnosti tam jsou. Samozřejmě dát tam 19" kola a stavitelný podvozek možné není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 (editace) No, jsem na to zvedavy. Pri nakupu posledniho vozidla jsem uvazoval vzit ho pres LeasePlan a po konecnem propocitani mi stale vychazelo lepsi koupit auto za hotove. Myslim, ze Fabie za 5.000,- mesicne je nerealna, ale velmi rad se budu mylit. Editováno: 17. Duben 2014, autor: skodaforum20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Uvidíme, jaké budou ceny. Trochu se divím, že už podobná služba není víc rozšířená. Mně by se využívání auta formou služby fakt hodně líbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 (editace) Tu je příklad operáku pro soukromou osobu. Nový vůz Škoda Fabia (roční nájezd 20 000km.) ŠKODA Fabia TOUR Ambition 1.2 TSI 63 kW s metalickým lakem (černá Magic, modrá Race, stříbrná Brilliant, šedá Metal, bílá Moon, zelená Rallye), interiér Onyx, Deakt. airbagu spolujezdce, Rezervní kolo ocelové (plnohodn.), zvedák vozu, klíč na kola, Paket TOUR (RS nárazník s mlhovými světlomety (kliky a zrcátka v barvě vozu), Klimatizace, Rádio Swing, MAXIDOT (multifunkční display), Litá kola 15" ROTARE, SUNSET, Černý paket - černá přední projektorová světla, Malý kožený paket s tříramenným volantem, Tempomat), Paket TOUR Ambition Plus (Vyhřívání předních sedadel, Parkovací senzory vzadu, Loketní opěrka vpředu) Cena měsíčně po dobu 1roku je včetně pojištění se spoluúčastí 1% je 3730kč. Editováno: 17. Duben 2014, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Voice: a kde tohle se dá udělat? Hned bych pro to šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Z konfigurátoru zmizelo Citigo,OIII a u FII je pouze model Tour. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 To je zajímavá nabídka. Kdo to kde nabízí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Pro mě, co si pořizuji auta na 10 let, to není zajímavé ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Já to vidím takhle: na Roomsteru jsem za pět let ztratil 100tis. +40 tis pojistěni. To mi vychází na 2330/měs. Roomster jsem kupoval roční s nájezdem 2300km za 250tis. U nového auta bude ztráta ještě větší. Tedy zaplatit např. 3500 a mít každý rok nové auto mi nepřijde špatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Pokud by ceny byly takovéhle (jako mají zaměstnanci Škoda Auto) s možností výměny vozu každých půl roku, tak to beru všemi deseti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.