StandaOctavia2000 Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Mám Octavii 1, r.v. 2000.Fecelift. Při startování se mi dost často silně klepe, nebo spíš třese motor.Je jedno jestli je studený nebo teplý.Někdy se při startování roztočí lehce , bez trhání, ale většinou ne. Čím by to mohlo být ? Můžou to být silentbloky motoru ? Jak to poznat ? Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 je to tzv. reakcni vzpera ktera je pod motorem, mam ji ted v haji a motor se klepe, a pri jizde je citit jak se hybe. ta vzpera v kelly stoji 2000kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladko1307 Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Mám Octavii 1, r.v. 2000.Fecelift.Při startování se mi dost často silně klepe, nebo spíš třese motor.Je jedno jestli je studený nebo teplý.Někdy se při startování roztočí lehce , bez trhání, ale většinou ne. Čím by to mohlo být ? Můžou to být silentbloky motoru ? Jak to poznat ? Dík za radu. snímač otrasov motora??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 coze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.