Sejis Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 .....zdar chlapáci,přesně za měsíc (24.10.09) proběhne patrně letos poslední srázek a to v známých prostorách autokempingu TRIO Chabry Praha 8,tak se ptám,kolik nás dorazí,v jaké supí síle přijedeme uděláme klasický seznam kdo pojede. vice informaci zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=71202 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2009 seznam na sraz Chabry 24.10.09 sejis J-novis vick laras Petřík Peny Žralok ace ventura [Ptica Hampejz Petik Mafy007 Hics riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Já taky, já taky, pane předsedo ! Teda jestli nebudu muset pracovat. Ale na 80% ano jedu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Správně Jirko.Nenech se rozladit.My stojíme za Tebou a my tě nedáme.Jsme spokojeni s tím jak to tu vedeš a to je směrodatné.A běda tomu kdo do nás bude pořád rýt.Ten pozná hněv supí bandy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 tak ještě někdo přijede,pokud né,tak já nejedu a to myslím vážně.............. Seido, to snad nemyslíš Vážně, myslel jsem, že vyjedeš jako první na orieňťák a pak naplníme ten pohár z Plasů šampusem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 zatím žádná sláva pánové a to skoro polovička je s ? zda přijedou :palec2: Byl jsem dnes u "baby - kořenářky", moji MILÁČCI "čamtaj" speciální čajíček a TEN je tak nechutnej, že raději "hlásí" nástup do "schoole" ! Navíc jsem doplnil zásoby "vaječňáku" a tak synek vidí, že nejsem škrob a bude hlídat malou princeznu. Pomalu strejdo SEJDO otazník "mažu". Bohužel, je tu už 5-10 cm sraček a tak jdu zejstra přezouvat, abych mohl v sobotu do hor na zmrzlé "houbičky" - těším se na ně a na CHAbry !!! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicusik Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Zdarec chlapi jsem cerstvym majitelem superba a chtel bych se prijet podivat na sraz take.Je to jen pro dlouhodobe cleny nebo i pro novacky.predem dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 vicusik: samo i pro nováčky, jseš vítán. petřík jn.: já nemám na výběr, přeci jen to není veterán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicusik Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 ....přirozeně doraž,budeš vítán,budeme rádi za každého aktivního člena pohodáře dobra dorazim.pocitejte semnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Ja na to seru, na zimakach si ostudu delat nebudu :-D a dat letaky, tak se z Jbc nevyhrabu :-D Srazu zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Já bych to viděl na tu DEVÍTKU. Já taky tak nějak - do večera tam 100% nebudu - jedu s malym Superbákem, ten by tak dlouho nevydržel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 kluci mam spatnou spravu.... zitra nedorazim mam nejaky zarizovani v brne a jeste musim do prace. Uzijte si to! Marťas Marťas to je škoda.Zrovna na tebe jsem spoléhal že nepojedu sám a bum ho.Tak ať pořídíš chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 tak je to tady a doufám,že těch 12 ks dnes dorazí,včera nás bylo akoráte 3 ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 vidím,že žádný ohlas tu ještě není,tak já dám reportek až dám foto dohromady jinak jedním slovem pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 kamarádi,Domů sme dorazili po půlnoci po malej zastávce v praze.sraz byl jako vždy super a na pohodu.rád sem vás zas viděl a pokecal.Asi nejvíc mě potěšilo,že sem tam potkal kluka z veterán klubu a pomůže mě s atestací mýho druhýho mazla. čauky čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Ahoj, tak i to počasí nám přálo a srazík se vydařil. Rád jsem vás všechny znovu viděl a už se těším na další. Jak se proberu fotkama tak sem nějaké pověsím. Užívejte zbytek víkendu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Srazek Super Az na obsluhu v "jidelne" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 A co naky fotecky mrzi me ze sem nemohl i kdyz sem byl pobliz,tak chci videt o co sem prisel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 fotky pochopitelně budou a malé ohlédnutí za letos poslední možností se společně vidět a pokecat rozhodně to bylo velmi příjemné setkání ale co mě osobně mrzelo je neúčast některých skalních lidiček a to bez omluvy,že Mafy a Petíku,škoda pánové v době mobilních telefonů a dalším zklamáním je slíbená účast dvou nových kolegů Hics a Vicusík to nebyl zrovna nejlepší vstup mezi nás Opak byl Radek z Brna,nesliboval a rovnou přijel,dík Radku a vítej mezi námi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Menší ochutnávka, nějak jsem si nevšiml zaprskanýho objektivu a spousta fotek je nic moc nebo s artefaktem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 co mě osobně mrzelo je neúčast některých skalních lidiček a to bez omluvy,že Mafy a Petíku, Jiříkovi a všem ostatním se moooc omlouvám - měním zaměstnání a je toho najednou nějak hodně moc Taky mě to mrzí, ale práce je holt práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 škoda ,už to neřeš,stejně je to tady o doslova pár pohodových schopných lidech stačí mi na to dvě ruce je spočítat .......................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.