embi Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 (editace) Zdravím všechny, měl bych dotaz,jestli máte někdo skušenosti s výměnou blinkru. Nějakej de.... do mě ťuknul a rozbil mi blinkr (je to ten čirej -rv 2002) a nevím jestli koupit originál asi za 500Kč,nebo zatačí nějakej číňan za 150Kč. Nevím jestli ta replika bude dobře pasovat,nechci aby to vypadalo jak pěst na oko,nedával jste to tam někdo?Díky za rady. Editováno: 25. Září 2009, autor: embi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Nebo starší origo nas vrakáči za 200,- Kč. Já bych jedině origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modranka Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Jss by som isiel urcite do originalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 (editace) Tak vydel som od cinanou a mozem povedat ze rovnake i po 3 rokoch pouzivania na aute ako origo s rozdielom ze na cinanovy nebol znak skoda a ci za pouzivany a poskrabany 200kc a novy od cinana za 150 kc tak cinan. Editováno: 25. Září 2009, autor: peterkocur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 (editace) Nevím, jak facelift, ale předface nesedí přesně, takže bych šel preventivně do origa. Editováno: 26. Září 2009, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.