lat01ji Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Předpoklady:[25 - Immobilizer] [Meas. Blocks - 08] Select Block 001. [Go!] Hodnota na třetí pozici musí být Yes. Jestliže hodnota je No není možno klíč přizpůsobit. Takto můžete kontrolovat každý klíč. Ferdo děkuji Jestli dobře chápu tak dle mého výpisu kanalu 001 : Address 25: Immobilizer (1Z0 920 812 07:59:53 Group 001: Immobilizer I No Engine Start permitted Yes Engine (ECU) responds Yes Key Status OK 2.0 Number of adapted Keys klíč lze přizpůsobit k autu. Je to správná dedukce ??????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Dedukce by měla být správná, ale já to takhle nikdy nedělám....jen jsem přeložil to co je na těch stránkách. A to, že tam strčíš ten původní přizpůsobený klíč je právě to, že tohle vše je určitě OK a pak pokud je ten druhý nový klíč v pořádku tak musí vše proběnout naprosto hladce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lat01ji Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Toto je výpis s novým klíčem, proto No Engine Start permitted když tam dám starý klíč, tak tam mám Yes Engine Start permitted Tak kurŇa proč mi to piše při přizpůsobení v kanalu 01 error, když nový klíč Yes Key Status OK , lze přizpůsobit. Někde dělám chybu, ale kde ????? Cosby co ti řikají ty kanaly ???????? Cosby a co nám kanaly 22,23 a 24 říkají na immo 3, v měřeném bloku, 17 - přístrojovky, český vag. Tyto kanály (si myslím) jsou identické s těmi 001,002 a 003 na immo 4, v měřeném bloku, 25 - imobilizer.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 když dáš nenaučenej klíč tak kontrolka bliká že ? když poté dáš PIN do oprávnění přístupu tak kontrolka zůstane svítit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lat01ji Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 když dáš nenaučenej klíč tak kontrolka bliká že ?když poté dáš PIN do oprávnění přístupu tak kontrolka zůstane svítit ? Ano bliká. Když dám PIN do oprávnění přístupu kontrolka stále bliká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 (editace) Osobně bych to neřešil.prostě pokud to nejde,může se jednat už o jednou někde přizpůsobený klíč a my tady budeme bádat dalších X stránek.Postupy jsem napsali,pokud to děláš správně a nejde to,zkus jiný,100% nepoužitá klíč nebo IMMO.nebo ještě zajeď za někým ,kdo to umí a dělal.Nic jiného mě nenapadá a psát stále dokola nemá smysl Jinak pokud kontrolka po zadání bliká,není asi správný pin nebo po těch pokusech co jsi dělal je už blok Editováno: 30. Září 2009, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 pokud po zadání PINu nenastane změna je bud špatný pin nebo klíč (podle mě PIN) pak se ti ńikdy neotevře kanál pro klíče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lat01ji Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 (editace) Jinak pokud kontrolka po zadání bliká,není asi správný pin nebo po těch pokusech co jsi dělal je už blok PIN je 100% správný, když nedáš správný zařve na tebe vag, mě hlásí PIN přijat a bloklý to tím pádem nemůže být. Mám ho ze štítku klíčů, ani nebyl jěště setřený. Editováno: 30. Září 2009, autor: lat01ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 špatný PIN špatný postup špatný klíč tak jak tak vše bylo řečeno jak píše Cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lat01ji Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Osobně bych to neřešil.prostě pokud to nejde,může se jednat už o jednou někde přizpůsobený klíč a my tady budeme bádat dalších X stránek.Postupy jsem napsali,pokud to děláš správně a nejde to,zkus jiný,100% nepoužitá klíč nebo IMMO.nebo ještě zajeď za někým ,kdo to umí a dělal.Nic jiného mě nenapadá a psát stále dokola nemá smyslJinak pokud kontrolka po zadání bliká,není asi správný pin nebo po těch pokusech co jsi dělal je už blok Nevím proč se Cosby vyhýbáš odpovědi, platl jsi se na na kontrolku ser a dělej jak píše Ferda.Musí to jít.jinak jsi si jist,že nový klíč je opravdu nový a nebyl už zkoušen přizpůsobovat v jiném autě??Pokud ti to nepůjde,opiš kanály 22,23 a 24 a mě by zajímalo co z toho lze vyčíst. A ty Vašo ty taky znáš význam těch kanalů (v jedné diskuzi OI jsi je také chtěl vidět, ale se to tam nedořešilo). Bez urážky a nebo snad nevíte o co go. Nechci sem vnášet nějaké emoce, jen prosím o pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 0= ne, 1=ano 22 start povolen......řídící jednotka komunikuje........kod klíčku přečten........počet naučených klíčů 23 oprávněný klíček.......uzamčení klíčku..........pevný kód klíču............status immob. 24 blokace......................blokace..............blokace...............blokace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lat01ji Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 (editace) 0= ne, 1=ano22 start povolen......řídící jednotka komunikuje........kod klíčku přečten........počet naučených klíčů 23 oprávněný klíček.......uzamčení klíčku..........pevný kód klíču............status immob. 24 blokace......................blokace..............blokace...............blokace Děkuji. můj nový klíč : 001 No.....................Yes......................Yes.......................2.0 002 No.....................Yes......................No........................6.0 003 0........................0........................0..........................1 Tak a je ten klíč špatný????????????????? Editováno: 30. Září 2009, autor: lat01ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 si myslím že je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 rek bych ze je tam problem v klici kde si hovzal primo ve skodovce nebo nekde koupil a jakej mas rok auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Někde si zjisti v kterém kanálu je blokace.Pokud je to jako u OI,máš tam 1 a to mlže znamenat blokaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Někde si zjisti v kterém kanálu je blokace.Pokud je to jako u OI,máš tam 1 a to mlže znamenat blokaci. jo uz sem to tady prave taky mel bud ma klic z fabie nebo octavie2 ale Fazit a ten vagcomem nedas jde origo vasem a snad i comanderem a to ze ti blika kontrolka furt mas s toh oze to delas furt dokola uz je tam cekacka a zvetsuje se poctem zadani spatneho prizpusobeni muze to uz bejt klidne 30 minut udelej nejdriv to ze skusis prizpusobit jen ty klice origo a pak uz by nemel immo blikat skus a uvydis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Souhlas,ale Fazit nevadí u klíčů.Bude to klíčem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lat01ji Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 rek bych ze je tam problem v klici kde si hovzal primo ve skodovce nebo nekde koupil a jakej mas rok auta přímo ve skodovce ale přímo k OII prý, r.v. auta 2006 MR 2007 Dík za hodnotné rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lat01ji Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Někde si zjisti v kterém kanálu je blokace.Pokud je to jako u OI,máš tam 1 a to mlže znamenat blokaci. tady je blokace jinde, ta 1 v 003 je status immo - LED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Tak si tu blokaci najdi a mrkni se jestli nemáš,jak píše pepík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Souhlas,ale Fazit nevadí u klíčů.Bude to klíčem. prave ze s fazit klicem bejvaj problemy do starsi octy 2 ale vasem jde prizpusobit i tohle co pisu ale skus nejdriv udelat ty origo at vys na cem ses Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lat01ji Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Tak si tu blokaci najdi a mrkni se jestli nemáš,jak píše pepík Ta blokace je Select Block 001. [Go!] Hodnota na třetí pozici musí být Yes. Jestliže hodnota je No není možno klíč přizpůsobit. 001 No.....................Yes......................Yes.......................2.0 Takže blokace tam není. prave ze s fazit klicem bejvaj problemy do starsi octy 2 ale vasem jde prizpusobit i tohle co pisu ale skus nejdriv udelat ty origo at vys na cem ses Dík vyzkouším nejdříve dva origo co mám. Ovšem jak si vzpomínám tak po napsání PIN se mi nerozsvítí kontrolka imob., ale normálně se do přizpůsobení dostanu kanal 01, old key 2 atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Ta blokace je Select Block 001. [Go!] Hodnota na třetí pozici musí být Yes. Jestliže hodnota je No není možno klíč přizpůsobit. 001 No.....................Yes......................Yes.......................2.0 Takže blokace tam není. Dík vyzkouším nejdříve dva origo co mám. Ovšem jak si vzpomínám tak po napsání PIN se mi nerozsvítí kontrolka imob., ale normálně se do přizpůsobení dostanu kanal 01, old key 2 atd. a co ta kontrolka dela blika nebo nesviti vubec jestli nesviti vubec tak to neres udelaj prizpusobeni jen tech starejch a nemela by pak blikat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lat01ji Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 a co ta kontrolka dela blika nebo nesviti vubec jestli nesviti vubec tak to neres udelaj prizpusobeni jen tech starejch a nemela by pak blikat Nesvítí vůbec, "a pak by nemela blikat" to je kdy, při přizpůsobování nového klíče. Mě ty starý klíče totiž normálně fungujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Nesvítí vůbec, "a pak by nemela blikat" to je kdy, při přizpůsobování nového klíče. Mě ty starý klíče totiž normálně fungujou. takze ted ti nic nesviti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.