Andrews Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Kdy jsem kupoval auto, manželka toho moc nenajezdila, ale teď se střídáme skoro denně a výškový rozdíl máme 20cm, takže pokaždé přestavujeme sedačku. Uvažuji proto o dodělání elektrické sedačky řidiče tak aby kažký měl svoje klíčky a auto se samo předělalo . Máte někdo zkušenost s takovouhle výměnou? Na kolik penízků to vyjde? Co v3echo se bude muset vyměnit/dokoupit? Auto je MR 06 v eleganci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Kdy jsem kupoval auto, manželka toho moc nenajezdila, ale teď se střídáme skoro denně a výškový rozdíl máme 20cm, takže pokaždé přestavujeme sedačku. Uvažuji proto o dodělání elektrické sedačky řidiče tak aby kažký měl svoje klíčky a auto se samo předělalo . Máte někdo zkušenost s takovouhle výměnou? Na kolik penízků to vyjde? Co v3echo se bude muset vyměnit/dokoupit? Auto je MR 06 v eleganci. Dobře to zvaž, mám je v originále v L&K, a mimoto, že kvúli právě el. sedačkám (nechodilo právě to automat. rozpoznání a přestavění dle dálk. ovladače) jsem měl auto 14 dní v Boleslavi u "detektivů na závady" (nakonec měnili komfortní jednotku). Moc jsem je chtěl, neboť rovněž se ženou v autě často střídáme a jám mám takřka o 18 cm více na výšku, a je to skutečně moc komfortní, praktické, a hlavně mají více možností nastavení (výška bederní opěrky, a naklápění sedáku, aby podebral delší nohy). JENŽE - až poté jsem zjistil, že vinou konstrukce el. sedačky je celé sezení nezanedbatelně výše (i na nejnižší úrovni), než u běžné sedačky, a chybí možnost podsedačkových schránek... To vyšší sezení mě docela (pří mých 190cm) dost vadí. Ale je pravda, že plusy asi převažují mínusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.