šutr Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Zdravím, toto téma zakládám, protože jsem zde nenašel konrétně můj problém... ...ten spočívá v tom, že cca před týdnem jsem nechal udělat téměř kompletní GO přední nápravy a od té doby, mi něco klepe jakoby od levého předního kola. Za jízdy (při rozjezdu a při brždění) bych to přirovnal jakoby k lupnutí nebo křupnutí a to pouze pokud se rozjíždím doprava a nebo rovně. Pokud stojím na místě a mám vypnutý motor, zahýbu volantem vlevo, vpravo a pořád dokola, je slyšet od přední nápravy kovové ťukání...dle mechaniků u kterých jsem byl je to v řízení a projevilo se to až teď, jelikož veškeré vůle které byli na nápravě se vytěsnili po její GO...poraďte díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Podobné téma....... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=38278 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šutr Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Jo vím o tom, už jsem to téma četl, ale nevím jestli u octavie je to stejné jako u fabie, mechanik mi řekl, že to je na výměnu hřebenu řízení...to se nedá opravit?a za kolik se to dá sehnat funkční a starší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šutr Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Jo vím o tom, už jsem to téma četl, ale nevím jestli u octavie je to stejné jako u fabie, mechanik mi řekl, že to je na výměnu hřebenu řízení...to se nedá opravit?a za kolik se to dá sehnat funkční a starší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Tak ve velikosti nebo uchycení řízení bude asi rozdíl,ale konstrukčně jsou ty řízení stejný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šutr Vloženo 10. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 (editace) A na kolik ta sranda vyjde třeba na vrakovišti? na strance Skoda-dily.cz ( http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6q14...-dil-fabia.html ) sem nasel ten díl nový za 8.405,- Kč a to je darda, ale věřím, že v autorizovaném servisu si řeknou přes 20.000,- Kč... a co mě taky zaráží je, že ta vůle respektivě to křupání se objevuje převážně když točím kolama na místě a a nebo při rozjezdu, za jízdy to téměř nepociťuji...nevím si rady, asi před měsícem sem měnil posilovač řízení za 20.000,- Kč Editováno: 10. Říjen 2009, autor: šutr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.