Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 no termín sobota nebo neděle místo zatím nejisté, mělí byt letiště v Kunovicích, ale zatím nokdo nic nepotvrdil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 (editace) Řekl bych že je to celkem dost z ruky a já mám v neděli fotbálek Editováno: 2. Říjen 2009, autor: ramatikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Mmisari: No jestli to je na Tobě vidět, tak já jsem potom nevím co njn ženská... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 fotbálek joo? Sportem ke zdraví Tělocvična? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Sportem k trvalé invaliditě .Tělocvična ne ale je to malá kopaná Pivní liga,super organizace už je 1 a 2 liga,vycházejí nám články v novinách,perfektní víkendový relax,pro nás kteří už nehrajeme velký fotbal a pro všechny kteří si rádi zahrajou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Tady je odkaz http://clubxxx.blog.cz/rubrika/pivni-liga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 aha, tak to je jiná, to chápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Mmisari: Co jinak děláš, kromě aut a školy... Co Tě bavíí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 jak vznikly Vaše přezdívky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Tak pro dnešek končím,už mě bolí oči.Přeju hezkou dobrou noc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 u mě to je myslím jasné Luděk-Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Moje přezdívka je zkratka jmen ,moje ,manželky a mých dcer :RAdim MArcela TIna KLára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 jj, dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Aha, dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Mmisari: Co jinak děláš, kromě aut a školy... Co Tě bavíí? Tak toho už pak moc není co by mě bavilo... občas zajdu třeba s někým ven, nebo ještě mě baví jazyky, dokonce se učím aji Norsky, no a pak i jiné jazyky, jsem blázen asi , no a ze sportu mě baví hokej... a co baví tebe? A přezdívka vznikla náhodou, mělo to být jen Mmisa, od slova Miša, a vůbec nevím jak se tam dostalo to "ri" na konci, asi nějak omylem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 a ještě jsem si vzpomněla, že úplně ráda fotím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Mě hlavně auta internet, hračky, filmy pokec.... Norsky joo? To jsi teda dobrááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 to focení jsem si všiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Jakou škodovku bys chtěla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 ještě musím objasnit tohle: "Co jinak děláš, kromě aut a školy... Co Tě bavíí?" "Tak toho už pak moc není co by mě bavilo... " Jen tím chci říct, že škola mě fakt nebaví jen jsem to blbě napsala Tohle jsem objasnit musela, nebo bych asi dneska neusla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Jakou škodovku bys chtěla? dvojkovou Octu RS a nebo dvojkového Superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Wau No pěkně, máš dobrý vkus Motor benzín nebo nafta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 nafta a co ty by jsi chtěl za škodovku, kromě svojí fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 fabia je můj mazel, i když má už tolik km kolik má, chtěl bych ji udělat podle svého gusta, no uvidíme... Jinak by se mi taky líbil nový superb, ale nejsou prachy. Měl jsem starého, taky nebyl špatný, hlavně na dálkové trasy, byli jsme s ním ve Španělsku a bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 ten starý superb se mi taky líbí... a když je ke všemu třeba ještě v černé barvě, tak to je moooc hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.