Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no pěkně, taky chci navigaci do nokie :)

• Autor

A máš Symbian?

mám nokii e66 takže mám, dokonce mám i gps modul v něm

sorry za rychlost, ale zase mi nějak pomalu fičí internet...

Když už Ti auti nefičí, tak ho pošli do .... :D

Upraveno od Luďan

Zítra zase do práce, bleeee

fuj, a já do školy :feve:

Na druhou stranu zase provětrám svoji fabuli :)

a já se zase provětrám na čerstvém vzduchu, až zase půjdu tu štreku na nádraží, z nádaží do školy a pak zase hned nazpátek, protože mám zítra jen 2 hodiny :smich: :smich:

Tak to já raději tu fabuli, než ten vlak :D

Dobrý vecer vsem , tak jaky byl vikend ?

Ahoj :)

ušel, akorát mě bolí nohy, byli jsme venku se psem na procházce :) a v restauraci na oběd :) neodolali jsme, když jsme viděli krupicovou kaši s grankem :D

Spravne spravne :)odpoledni vychazka na vetru to cloveku vyhladne , taky jsme byli ale jen kratce do hodky, s tema mojima se moc dlouho chodit neda....

Byli jsme okolo Malenovic, tam ty baráky teda rostou, nestačili jsme se divit... Ten vítr byl ale otravný, nahoře foukalo jako prase

a můj víkend byl tak půl na půl...... sobota celkem nabitá, celé ráno jsem uklízela, odpoledne Kaufland a pak Olomouc... no a dneska jsem se pro změnu zase celý den nudila :(

Jojo u me taky fucelo jako krava.....ale uz je klid....snad to vydrzi a bude trosku tepleji....jinak zitra opet prace...coz neni nic moc zprava......

Nuda je svina

jj, to teda je a velká sviňa

no snad bude ještě nějakou dobu hezky, nechci ještě zimní gumy a škrábat okna... to je veliká nuda, navíc budu určitě muset koupit baterku, loni to přežila tak tak

:-)mi ani nerikej , na zimakach je to auto jak na sanich ...... hold pocitam jeste tak mesic a pujdou tam .... sice 16tky, ale i tak to jde poznat jak se z toho stava kocarek...

16 to je luxus, já mám 14 :D

no to pamatuji jesten a fabuli .)ale pro me je 16 minimum co narvu na predni brzdy .)

koukám že jdeš po tom poctivě a celkově

už se těším, až se svezu, už ted vím, že z toho budu hooodně nemocný :)

No snazim se at je vsecko v rovnovaze, v zadnem priapde nestavim jednostrane zamerene auto :)chci aby vynikalo ve vsech ohledech .)

závidím Ti, ale v dobrém samozřejmě :)

No to cekani nekdy neni k zavideni, uz sem jak nemocny....a furt nic ....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.