Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak jsem právě v jedné nejmenované garáži, Funes je tady, občas slyším kurva, i kdyz se to neříká :D no co, musím mu to odpustit... Má to chlapec krásné. Zkusím hodit nějaké foto do mého vlákna moje fabia

Vloženo

ale má tam zatím jen 2 platy a už je to poznat. Byli jsme to projet a skoro žádný zvuk od zadních kol. A to má hotové jen podbehy. Klobouk dolů pane Funes...

Funes to už zabalil a šel na pivo :)

Vloženo

pánove ja se na to asi vykváknu...to není možny :smich: tak konečně mám čas..počasí a chut si nalepit tu stříšku...všechno si nachystam připravím...a nakonec skončím na tom, že to lepidlo co mi dal bruno je zatuhly...takže zase jsem setřel :smich:

Vloženo

No ja kdyzjsem Ti ho tenkrat daval, tak jsem myslel ze to budes hned lepit. Bylo to otevrene sotva tyden a uz to bylo na povrchu oschle. Proto jsem rkal ze budes muset ten obal rozriznout. Tam to bylo jeste ok kdyz jsem do toho rval sroubovak. Ty jsi to ale nechal skoro tri tydny jeste susit. No to je jasny ze nemuze vydrzet. Schne jako dive. No kouknu zda by nebylo nekde nenacnute.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...