Luďan Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 kolik je u Vás stupnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 (editace) No to ja vubec netusim, mame sundanej teplomer uz od vymeny oken a jeste nebyl cas koupit jinej kterej se na okno nalepi. Byl jsem ale rano v 5:00hod. odvezt Misari na autobus do Wieny a byla poradna kosa. Editováno: 19. Prosinec 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 já ještě pro jistotu ani nevylezl ven, ale vypadá to hustě, brrrrrrrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Ja uz vidim slunko...na obed jedu do Olmika. Tak snad uz nebude kosa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 no tady je kosa, že by jeden upad...prej je tu -7°C ..včera když jsem jel večer...tak mi ukazovalo v některych mistech -11,5°C ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 konstruktéra, kterej vymyslel upevnění baterie ve fabii konkrétně ten plastovej dekl, bych nejraděi nakopal do řiti...bo dostat se k tomu a oddělat ty "packy" tak to je umění..jsem to tam páčil ze spod šroubovákem bo rukou to tam absolutně nejde..ted ještě musím vyřešit jak oddělat ten šroub co drží tu ocelovou plotnu..s normálním klíčem se tam člověk nedostane a nástrrčák nemožu za boha najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 No staci mi na to mala gola sada a je tam orech a dve prodlouzeni k racne a vse jde jak po masle. No a pred chvili jsem prijel z Troubek a chladnota -10°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 já vím co k tomu je potřeba...ale OPĚT já to nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Šťur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Každý shání dárky, nikdo nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 nejdeme se vyblbnout někam na velké parkoviště??? Porovnáme zimáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 super a kam? Víš o nějakém prázdném parkovišti? Tady zase sněžííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Tak to jsi mě dostal NEVIM,ja myslel že víš ty? a tady zatím nesněžíí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Něco najdem. Jedeme do Ostravy, tak Ti pak zavolám a domluvíme se Teeda jestli můj bobíšek naskočí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 (editace) V olmiku na tech Pdebradech, to je parkoviste jako prase. Uz tam urscite Olomoucaci delaji testy. Editováno: 20. Prosinec 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Něco najdem. Jedeme do Ostravy, tak Ti pak zavolám a domluvíme se Teeda jestli můj bobíšek naskočí A v kolik to tak vidíš že budeš v OV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 okolo druhé asi Bruno škoda, že to je tak daleko odtud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Hoši, dneska je sraz v Ostrave někde u Bastra na driftování z octa klubu, je to v cca 13,30 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Bastro mi něco říká, kde to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Už ti zjištuji polohu, nevím kde to přesně je, jede nás tam víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Bastro mi něco říká, kde to je? Ludo, tak kde to je? Poslal Ti Wodak ty souradnice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Už ti zjištuji polohu, nevím kde to přesně je, jede nás tam víc No jak to sleduju, nez Wudak najde polohu, bude davno po srazu. uz asi nikam nepojedu, bo jeste cestabude trvat hodinu. To bych tam uz byl asi sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 jsem byl dneska lyžovat na Mezivodí a -18°C.. psychárna.. na sjezdovce 20 lidí celkem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 já jsem byl jenom na nákup a potom skovat auto do garáže a -10,5 mi vážně stačilo...ještě ted je ze mě kra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.