Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to já nee, všude si vozím zadek, dokonce i do obchodu a to mám cca 900 metrů :'D

sportem ku zdraví?...ja jsem byl dneska jenom venku chvilku a myslel jsem, že mi umrzne prdel.. :smich: raději jsem zustal v kanclu...a zkoumal činskou verzi Iphone 3GS co mi kamoš dal na otestovani.... :D

no jo sedet v teple a maximalne pesky zajit na petipivo co? To by nekomu slo. :smich:

lol někdo má a někdo nemá... :smich:

no mě by pětipivo zabilo :D

tak jako když je zabava...tak to vylítáš a vykecaš..ale když sedíš a lemtáš jedno za druhym...tak to je jina :)

Venku je krásně teplo a sněží :)

a tys dostal lopatou nebo co....venku je klemra jak cyp...teploměr v autě ukazoval -7° .... mrzly mi ruce ani volant jsem pořádně nemohl držet :)

To vis, mi co vime nac je ten knoflik na pristrojovce , tak si tim dokazeme zatopit. Nemrznou nam pak ruce na volantu. :p:smich:

no to víš, to bude asi tím pětipivem na hodinu :D

ja jsem topil jak urvanej....jsem si musel navlict aj rukavice.... :D celou dobu jsem měl topení na 4ce...

Krásný ledový večer přeju :)

Dobrej večír..

Kde jsou ostatní? Beztak se už připravujou na sezonu ve vyhřáté garáži a tuní o sto šest :)

Asi jo je tady mrtvo..

no připravuju se na sezonu...to máš pravdu..ale o te vyhřáté garáži si moži nechat zdát..... :smich:

to Vanek86: simtě šéfe....jak možu narvat na tu moju popelnicu 312mm brzdy?? :) viděl a četl jsem to už několikrat, ale nikdo nepsal detaily...snad jenom 1, že prej nechal těhilcu a krycí plechy z FRS a dal tam jenom kotouč z OIRS

KRTEK máš SZ.

A co pan Bruno že by film??

na film je ještě brzo :) a ten má přes tyden

Nikdy není brzo :)

no to je taky pravda...

KRTEK máš SZ.

A co pan Bruno že by film??

Nazdar kluci, nebyl zadnej film. Nejak jsem vytuhl u telky. Pred chvili jsem se vratil z Valmezu, byl jsem odvest Misari na ples. Asi kolem 24 hod zase pojedu pro ni, nic ji nejede dom a tak se do te zimi celkem raduju. :smich: tady tet mame -15° C , no uz aby bylo leto.

Čest :)

no tady bylo -13 v 17 hodin.

Auta to nemají jednoduché

Upraveno od Luďan

Jsem mel az po 40km zahratej motor na 90° no jen jsem trochu projel namesti, hned to slo dolu.

Ajdu si odpocinout k telce, v noci me ceka dalsi cesta. Tak zatim ahojte.

no já měl v garáži -1,5°, protože nad garáží jsou byty a tam se temperovalo a topilo...jak jsem od tama vyjel tak to hned kleslo na -6° a potom na -10° :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.