Luďan Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Ahoj, ok, necháme to na příští týden, jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Souhlasim. seznam Ludan Krtek Bruno128 Vanek ??? no a uvidime zda se k nam prida nekdo dalsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Milan, xLuky, Pajk85, Kissot, Hoblikovi, Royce, Mr.Zajda? :D vím ja kdo ještě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Kdo se prida? Nehlaste se vsichni , zase tolik mista v te hospudce neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 no aby sme se tam zas nesešlo jenom naše 3členné předsednictvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 kdo se se mnou vsadí, že nesní celou porci a jedny hranolky navíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Vymyslete někdy už lepší datum Zase nemůžu. Ten den se vracím z práce a potom ještě do školy kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 takže v pondělí ráno v 8:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 kdo se se mnou vsadí, že nesní celou porci a jedny hranolky navíc? já teda určitě ne...ale nad Brunem bys prohrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 No s Brunem se taky samozřejmě nevsadím Ale třeba se někdo chytí, co pánové??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Tak me do souteze jako neberete jo??? To me teda opravdu mrzi, hlavne kdyz netusim proc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Bruno vypadáš nenápadně, ale Tvůj žaludek se nezdá Klameš tělem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 To je moje taktika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Tak když někdo týden nežere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 To bych neřekl Mluvil jsem i s Brunovou manželkou Navíc jak jsem viděl, jak ještě dojídal po manželce, nezmohl jsem se navíc, než kroutit hlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 No kdyz by tomu bylo jak pises, zaludek by jsi mel smrsklej a nic by jsi nedokazal snist. Opak je kamo pravdou, hodne jist a hlavne velke porce. Pak mas zaludek jako nafukovaci batoh a snis aj male sele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Bruno ještě jsi zapomněl na pravidelné filmy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 (editace) No jeste ze jsi mi to pripomel, uz musim letet nez mi utece hlavni děj. Tak ahojte a zitra muzeme pokracovat v debate. Editováno: 6. Únor 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 co hlavní děj....ale "vyvrcholení" :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 tak jak to vypada.....kolik nás teda bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Zdarec tak já bych snad dojel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Ludan ....Krtek.....Vanek.....Bruno128.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Ludan ....Krtek.....Vanek.....Bruno128.... Jen mi dejte vědět kde to mám hledat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 šaq pojedeš se mnou ne?..tě budu navigovat.... btw...neví někdo jak se pozná rozbitej chladič u fiatu punto 1,2 a kolik může stat oprava?...jsem to dneska napral do kopy sněhu volil jsem mezi kupou sněhu a octavii.. jsem dostal smyk na sklince...přední naprava v luftě..přední naraznik ma novej tvar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 (editace) No jaho menil pred rokem a muzu rict, ze jsem ho kajsi koupil za uplne smesnou cenu. nevim to tet presne, paragon bude asi v garazi. myslim ze vic jak 1200,-asi ani nestal. Ale jak kde. A jaka oprva??? tam je pristup uplne nadhera, mel jsem to prehozene za pul hodky sam v garazi. Editováno: 10. Únor 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.