bruno128 Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 No ja uz dokazi vstat i bez zazvoneni budiku. Ale uz jdu do hajan. Ludo,nezapomen mi dat vedet co a jak. Zatim se mejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 jasan, dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 bré deň ..máme další medaily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Jaký zas? Ty jo, ženy ze mě budou mít v životě radost, sporty mě nějak nezajímaj, nějak to nesleduju. Takže dones pivo, bude fotbal u mě neuslyší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Kde se zase všichni flákáte? Já jdu za chvíli na noční a vůbec se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 ja se neflakama...ja jsem pařil, byl na nakupu a ted sjem se dodíval na smallville....co bych měl ještě stíhat večer jdu na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Taky jdu, jen to nesmím přehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 ja si splnim normu a pujdu dom sezona na krku...musím šetřit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 tak já jsem o5 nad normu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 To forum se bude menit kazdej tyden nebo jak? Me uz jebne, trochu si clovek zvykne a zas je to jinaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 ja vím nevim...ja už si zvykam....akorat mi blbne "prohlidnute temata" mam všechno v te sekci přečteny a furt mi to svítí... btw...nevíte někdo kdo dělá opískování?? mam možnost koupit těhlice z FRS, ale potřebovali by trochu poupravit...nebo hodit to do komaxitu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 (editace) editace stejnyho přispěvku...error.. Editováno: 28. Únor 2010, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 ja vím nevim...ja už si zvykam....akorat mi blbne "prohlidnute temata" mam všechno v te sekci přečteny a furt mi to svítí... btw...nevíte někdo kdo dělá opískování?? mam možnost koupit těhlice z FRS, ale potřebovali by trochu poupravit...nebo hodit to do komaxitu... No ja to nechal delat borce u nas v praci...ale je to dost problem, musel jsem to neustale hlidat aby to poradne udelali. Komaxit by nebyl problem ale na tryskaci jsou sami alkaci a to uz problem je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 aha...no tak alkáči jsou dneska všude, že..co si budem nalhávat.. myslíš, že bys to pro mě mohl udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 No ja se zeptam ohledne toho tryskace, jinak do luhu a do laku problem nevidim. Jaku barvu by jsi na to chtel hodit? Nemam poneti jakou zelenou tam maji, ale vim ze maji peknou cervenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 tak to je těhlice...ne třmen...takže bud bílou nebo černou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Jo tak to by nemel byt problem, tyhle barvy tam maji hafo...ja jsem si nechaval tehlice na cerno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 ok...tak to zkus pošéfovat a dej vědět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 OK...jak neco zjistim , dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Dobré ráno klucí, chtěl jsem vás požádat komu se líbí moje fabča aby mi dal hlas, děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Cest práci soudruzi a soudružky... Je třeba zase domluvit nějaký mini sraz, tak se čiňte prosím, protože jak budeme dnes srazovat, tak budeme zítra tunit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Je vidět Luďo, že nechodíš do hospody Oc , v sobotu máme šipky a 20 března je srázek v Třinci Už se to rozjíždí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 20. mám ranní,tak bych možná na chvíli po šichtě přijel. A ty šipky kde,kdy,jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Sraz v Třinci - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=3204 Šipky - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1454&st=15700&p=230130entry230130 Ale u šipek je třeba potvrdit učast Petince, neboť je omezený počet hráčů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 no to máš pravdu, chodím hlavně sem Musím se tam taky občas kouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.