Krtek6 Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Krtek teď nemá hlavu, je zamilovan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 JJ, ani mi neodpovida na SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Nebo má telefon vyšší moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 No uz na nas pekne kasle... Zrejme ma uz jine zajmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 jo jo, na kamarády pěkně sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 dejte mi všeci pokoj už absolutně nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Krtku , zvykej si.... Co mame rikat mi co mame ke vsemu jeste rodinu, deti ,manzelky, psa a kdo vi co vsechno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Bruno co ví kdo ještě bych tady raději nerozváděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Mas pravdu, to si musi kazdy prebrat sam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Tak už musíme ten hokej řešit tady jaké máte tipy na ten zítřejší zápas s Lotyšskem? Já bych řekla tak 2:0 pro nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Na olympiádě jsme vyhráli až v prodloužení. Bude to něco podobného si myslím. Jágr to říkal dobře, nemáme teď hráče. Tato generace je těžce mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 jj, Jágr měl pravdu, ale od té doby se ti naši hráči víc snaží.... včera to šlo sice poznat až od druhé třetiny, ale nebylo to nejhorší, v té třetí třetině bylo tolik šancí, že těch gólu jsme mohli dát fakt plno, ale ten Gerber měl fakt štěstí zmetek jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Gerber to je kýbl...my akorat nemumíme střílet..to je to...prázdná branka a trefí vedle bo do něho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Jak u vás vypadá voda??? Tady je prý už 3. povodňový stupeň, vedle Teplice už mají dané pytle u vody a Valmez je dost zaplavený Myslím, že Bečvě v Hranicích už asi taky moc nechybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 (editace) Kousek od nas to vypada takhle: Ostravice - 2.fotka normalny stav 3.fotka dnes ráno kua jak to ze to nejde ukazat Editováno: 17. Květen 2010, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 v dluhoniních už je taky 3.stupeň ....evaukujem hotel a máti mi taky volala, že aj školku...prej večer to bude mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Tak co,zasáhly někoho nějak vážněji povodně? Nebo se vám voda vyhla? Tady na Severu moravy to vypadá že se vše vrací k normálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 naštěstí jsme to přežili bez újmy... Ale pocit to byl hnusnej, rozvodněná řeka cca 400m od baráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Mě stačilo 10cm navíc a koupal bych se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Me na stesti taky ne, Becvu vidim z okna a dalsi potok co uz byl velkej jako reka mam kousek od garaze. Ale vse ok. Muj svagr ale takove stesti v Troubkach nemel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Chudák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 no já jsem akorat akorat bez topení jinak si nemožu stěžovat..ty troubky to je konec...jsem si až odpoledne vzpomněl, že tam mám rosničku (1000mb) ..naštěstí je prej na kopci a je to jedno z mála míst kam se voda bets nedostala...těch lidí je mi líto...ať jim pošlou něco z EU hergot.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 No oni tet nemaji penize v EU, jelikoz musi posilat do Recka a ti smejdi si tam za to nakupuji vojensku techniku. Ani se uz nedivim ze to Rekove dopracovali do takovich sra..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 kdo má zájem tak přidávám odkaz na fotky z tuningu z Přerova http://www.ulozto.cz/4895455/2010-05-22-tuning-prerov.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.