Mmisari Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Tady je zase nuda, to nikdo v neděli odpoledne nechodí do hospody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Ja jsem tady pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 to se teda woodys styd!!! koukej jit makat :-)))))takhle ty nekonečny vyměny pružin nezaplatíš .-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 mějte se jak chcete...já jdu bruslit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Ještě 35 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 ja jdu za dvě hodky... .... jen nabrousit brusle obalit hokejku a šup už se nemůžu dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Ještě 35 minut a dělal si dneska vůbec něco????? nebo jenom koukaš na budiky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 No,přečet jsem si troje novin, poobědval atd,atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 ty woe míro to je dřina jako u mě v práci akorat ja ještě zvladnu ta 2-3filmy na dvd :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Dvd nemám, jen telku, ale na ni jsem nekoukal už asi 3 roky, vubec mě to nebavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 aha tak to je prekerka....ja pustim film na pc-hodim na pozadi zapnu zeleny stranky a ještě k tomu listuju novinama a baštim svaču :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Jsem se taky nedívala na TV snad už asi 2 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 jj tomu věřim ...takovy jsou nejlepší tvrděj jak na nic nekoukaj noviny nečtou a pak je slyšíš jak se bavěl o ordinaci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 TV vůbec, noviny taky vůbec a když už tak jednou začas zprávy na Seznamu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Ráca: se nedivím, že děláš 12, bo za 8h bys to nestih. Mmisari: ja se doma dívam na telku, na ulici a sem tam se ženou na ordinaci. 3 roky se nedívam jen v práci, ikdyž mužu, ale mě to neba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 to je fakt míro ...ale abych se přiznal občas musim něco taky dělat ale to jsou vyjimky :-))))..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 To ja taky a někdy je to humus ! Jo, zapomněl jsem ti říct, že jsem jel par dalkovek podle té navi cos mi poradil a řeknu ti,je to bomba Musím končit fajront!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 tak to sem rád taky to byla fuška takhle na dalku ti to nainstalovat :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 ja chci taky naviii....ale nevim ktera mi tam jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 O jakou navi se jedna?...pochlubte se necim dobrym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 tak to sem rád taky to byla fuška takhle na dalku ti to nainstalovat :-))))) Kdybys mi blbě neradil, tak by to bylo rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 O jakou navi se jedna?...pochlubte se necim dobrym. Sygic do Nokie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 ukaaa...to mě zajima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Co máš za telefon? Má Symbian? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) nemam...mam starou nokii 5300 ale chtěl bych jabkofoun Editováno: 4. Říjen 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.