Říjen 4, 200915 r to se teda woodys styd!!! koukej jit makat :-)))))takhle ty nekonečny vyměny pružin nezaplatíš .-))))
Říjen 4, 200915 r ja jdu za dvě hodky... .... jen nabrousit brusle obalit hokejku a šup už se nemůžu dočkat
Říjen 4, 200915 r ty woe míro to je dřina jako u mě v práci akorat ja ještě zvladnu ta 2-3filmy na dvd :-)
Říjen 4, 200915 r Autor Dvd nemám, jen telku, ale na ni jsem nekoukal už asi 3 roky, vubec mě to nebavi
Říjen 4, 200915 r aha tak to je prekerka....ja pustim film na pc-hodim na pozadi zapnu zeleny stranky a ještě k tomu listuju novinama a baštim svaču :-)))))
Říjen 4, 200915 r jj tomu věřim ...takovy jsou nejlepší tvrděj jak na nic nekoukaj noviny nečtou a pak je slyšíš jak se bavěl o ordinaci.....
Říjen 4, 200915 r Autor Ráca: se nedivím, že děláš 12, bo za 8h bys to nestih. Mmisari: ja se doma dívam na telku, na ulici a sem tam se ženou na ordinaci. 3 roky se nedívam jen v práci, ikdyž mužu, ale mě to neba
Říjen 4, 200915 r to je fakt míro ...ale abych se přiznal občas musim něco taky dělat ale to jsou vyjimky :-)))).....
Říjen 4, 200915 r Autor To ja taky a někdy je to humus ! Jo, zapomněl jsem ti říct, že jsem jel par dalkovek podle té navi cos mi poradil a řeknu ti,je to bomba Musím končit fajront!!!
Říjen 4, 200915 r Autor tak to sem rád taky to byla fuška takhle na dalku ti to nainstalovat :-))))) Kdybys mi blbě neradil, tak by to bylo rychlejší
Říjen 4, 200915 r nemam...mam starou nokii 5300 ale chtěl bych jabkofoun Upraveno Říjen 4, 200915 r od Krtek6
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.