Krtek6 Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 jebať ježky proti srsti....ještě zkusím toho typka tam u vas jak mi doporučoval Martin při nejhorším se na to možu vykváknout...a ušetřím aspon peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Aha...tak s tim se taky znam osobne. Uz je to delsi cas, ale pracovali sme spolu. Kdyz tak Ti na nej sezenu tel. Mozna ho mam v mob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 no vidiš...to by mi mohl udělat cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 To ja netusim, kolik za to bere. Ja se s nim uz nevidel ani nepamatuji. Pochybuju ze bych neco moh nasmlouvat. Ale neni u nas jedinej kdo to provadi. Je tady jeden borec a ma taky pobocku v Prerove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 ja jsem našel v přerově 2 borečky co lepí okna...jeden je u hypernovy...a druhej Na Odpoledni u bazenu...ten u bazenu za to chce 4500,- a ten u hypernovi 3900,- a ještě k tomu bez předních oken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 ja jsem našel v přerově 2 borečky co lepí okna...jeden je u hypernovy...a druhej Na Odpoledni u bazenu...ten u bazenu za to chce 4500,- a ten u hypernovi 3900,- a ještě k tomu bez předních oken krtku ty mas fakt smulu na ty folie asi ti nejsou souzene je mit na autě, přinejhoršim fakt přes tyden zajet do ove a budeš to mít podle sveho gusta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 (editace) no uvidíme...asi fakt ne...ted jsem volal ještě do jakesi firmy TinTek co ma pobočku ve zlině,přerově a olmu...a říkal mi, že cely auto včetně předku za 3500,- oblepeny folii Suntek HP což by měla byt jedna z těch lepších..a když přijedu do toho zlína..kde je nějaky větší centrum..tak že mi sleví ještě 300,- ...atest atd...samozřejmostí...v pondělí si máme domluvit termín tak uvidíme jestli je mi to souzeny btw..ti v těch hranicích si na to zvou toho typka u kterýho jsem byl včera Editováno: 17. Červen 2010, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 JJ, to je mozny. Jsou to autoskla Aleš Kuropatnický . A mas asi pravdu ze jezdi do hranic z Prerova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 ne ne...ten Kuropatnický právě nedělá ty předky....a ti z těch hranich si zvou ty z toho Trieste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 No to asi zalezi podle znamosti...ja se s nim trochu znam a myslim ze by mi udelal aj predni okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Ty vole tu je mrtvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 tak hlavně nikoho nevzbuď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Se není co divit,když většina místních plká na HAVEXu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 na čem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 To je zkratka pro Havířovský Expres na Octaviaforu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Se není co divit,když většina místních plká na HAVEXu No vsichni mistni asi ne.... na HAVEX chodi jen cast uzivatelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 No vsichni mistni asi ne.... na HAVEX chodi jen cast uzivatelu. No jasně že né všichni.To by to tu zavřeli asi úplně.Ale je fakt,že tam mají podstatně živěji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 doufám, že jak v prosincu budou měnit jízdní řád, že vám ten spoj zruší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 doufám, že jak v prosincu budou měnit jízdní řád, že vám ten spoj zruší No mě by to nevadilo.Já tam jsem stejně jen příležitostný návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Ja tam tez sem tam nakouknu, jen zda tam nemaji nejakou zajimavou fotku, jinak se ani nesnazim komunikovat, kdyz uz jsem tam nekdy neco napsal, tak to nikdy nevedlo k zadne odezve.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Tak to se mi taky občas stane.Holt tam jsou velcí kamarádi často tam řeší konkrétní věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 (editace) Chtel jsem tady neco vlozit, je to tu ale furt nejake po..... tak to nejde zobrazovat. Editováno: 26. Červen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Chtel jsem tady neco vlozit, je to tu ale furt nejake po..... tak to nejde zobrazovat. A co by to mělo být pěkného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 (editace) Byla to takova preposilacka na e-mail. Ale k pobaveni. Dal jsem ji k sobe , tak zde ji muzete videt.... Editováno: 27. Červen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 Bruno uděláme hospodu na Murteru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.