Červen 16, 201015 r jebať ježky proti srsti....ještě zkusím toho typka tam u vas jak mi doporučoval Martin při nejhorším se na to možu vykváknout...a ušetřím aspon peníze
Červen 16, 201015 r Aha...tak s tim se taky znam osobne. Uz je to delsi cas, ale pracovali sme spolu. Kdyz tak Ti na nej sezenu tel. Mozna ho mam v mob.
Červen 16, 201015 r To ja netusim, kolik za to bere. Ja se s nim uz nevidel ani nepamatuji. Pochybuju ze bych neco moh nasmlouvat. Ale neni u nas jedinej kdo to provadi. Je tady jeden borec a ma taky pobocku v Prerove.
Červen 17, 201015 r ja jsem našel v přerově 2 borečky co lepí okna...jeden je u hypernovy...a druhej Na Odpoledni u bazenu...ten u bazenu za to chce 4500,- a ten u hypernovi 3900,- a ještě k tomu bez předních oken
Červen 17, 201015 r ja jsem našel v přerově 2 borečky co lepí okna...jeden je u hypernovy...a druhej Na Odpoledni u bazenu...ten u bazenu za to chce 4500,- a ten u hypernovi 3900,- a ještě k tomu bez předních oken krtku ty mas fakt smulu na ty folie asi ti nejsou souzene je mit na autě, přinejhoršim fakt přes tyden zajet do ove a budeš to mít podle sveho gusta....
Červen 17, 201015 r no uvidíme...asi fakt ne...ted jsem volal ještě do jakesi firmy TinTek co ma pobočku ve zlině,přerově a olmu...a říkal mi, že cely auto včetně předku za 3500,- oblepeny folii Suntek HP což by měla byt jedna z těch lepších..a když přijedu do toho zlína..kde je nějaky větší centrum..tak že mi sleví ještě 300,- ...atest atd...samozřejmostí...v pondělí si máme domluvit termín tak uvidíme jestli je mi to souzeny btw..ti v těch hranicích si na to zvou toho typka u kterýho jsem byl včera Upraveno Červen 17, 201015 r od Krtek6
Červen 17, 201015 r JJ, to je mozny. Jsou to autoskla Aleš Kuropatnický . A mas asi pravdu ze jezdi do hranic z Prerova.
Červen 17, 201015 r ne ne...ten Kuropatnický právě nedělá ty předky....a ti z těch hranich si zvou ty z toho Trieste
Červen 17, 201015 r No to asi zalezi podle znamosti...ja se s nim trochu znam a myslim ze by mi udelal aj predni okna.
Červen 24, 201015 r Se není co divit,když většina místních plká na HAVEXu No vsichni mistni asi ne.... na HAVEX chodi jen cast uzivatelu.
Červen 24, 201015 r No vsichni mistni asi ne.... na HAVEX chodi jen cast uzivatelu. No jasně že né všichni.To by to tu zavřeli asi úplně.Ale je fakt,že tam mají podstatně živěji
Červen 25, 201015 r doufám, že jak v prosincu budou měnit jízdní řád, že vám ten spoj zruší No mě by to nevadilo.Já tam jsem stejně jen příležitostný návštěvník
Červen 25, 201015 r Ja tam tez sem tam nakouknu, jen zda tam nemaji nejakou zajimavou fotku, jinak se ani nesnazim komunikovat, kdyz uz jsem tam nekdy neco napsal, tak to nikdy nevedlo k zadne odezve....
Červen 25, 201015 r Tak to se mi taky občas stane.Holt tam jsou velcí kamarádi často tam řeší konkrétní věci
Červen 26, 201015 r Chtel jsem tady neco vlozit, je to tu ale furt nejake po..... tak to nejde zobrazovat. Upraveno Červen 26, 201015 r od bruno128
Červen 26, 201015 r Chtel jsem tady neco vlozit, je to tu ale furt nejake po..... tak to nejde zobrazovat. A co by to mělo být pěkného?
Červen 27, 201015 r Byla to takova preposilacka na e-mail. Ale k pobaveni. Dal jsem ji k sobe , tak zde ji muzete videt.... Upraveno Červen 27, 201015 r od bruno128
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.