bruno128 Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Kde se vsichni flakate??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Že by v normalních hospodách na normálním pivu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Tak se zda ze kdo neni nekde na pivku, tak je nekde na dovolene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 No jo no.Vakacje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 to: Luďan až se tady oběvíš tak se mi ozvi na tel. čísle 603 986 130....stačí prozvonit, potřebuju se na něco zeptat. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 tady je, ááááále mrtvoooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Znas to, Ludan ma moc prace a ja mam tez docela fofr. No a Ty uz pomalu chystas veselku , toz na nas uz kasles a nemame dalsi obet na srandicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 pri krtek chysta veselku :D:D:D a co takhle sraz nez zacne zima ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 já nechystám nic...na to mám ještě moře času...a o práci mi ani nemluv...mám toho taky fest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Ty vole, Krktek bude mít malého Krtečka? To budeme pozvaní na svatbu Bruno, zase přibereme každý minimálně 3 kila... jupííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 To uz pujdem do vykupu prasatek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 To uz pujdem do vykupu prasatek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Dobrá tedy, začneme držet dietu a dělat nějaký sport, nejlépe tanec... Třebaaa ZUMBA natočíme naše drahé polovičky až to nebudou vědět a budeme je napodobovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 (editace) JJ, a ten tanec pojmenujeme po nasem, treba SUMBA at nam nerikaji ze se opakujem. a tady je odkaz, kde muzete videt nas tanecni oddil... Editováno: 26. Srpen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Bruno Krása Jak tak koukám, moc mi už nechybí, ale musím se ještě hodně snažit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Holky mi rikali, ze nam sezenou ty trencle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Bruno Krása Jak tak koukám, moc mi už nechybí, ale musím se ještě hodně snažit Každy druhy den v dolanech po cely rok a máš to jisty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 a pak už si nešvihnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 koukám, že noční tu dělám jenom já Všichni si chrápete, hnus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 dneska pro změnu pátek, všichni paří... Jenom já zase makam... Míšo nepij zase to pivo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 dneska pro změnu pátek, všichni paří... Jenom já zase makam... Míšo nepij zase to pivo!! Zase mas noční jo ? a kaj stojiš na 100dolní ? minule jsme čuměly do včech černích Superbu jak jsme tam byly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 jo zase stojím v Porubě u co kdyby nebo bonver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 jo zase stojím v Porubě u co kdyby nebo bonver. no budeš nam muset aj tak dat čislo a nebo vizitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 Hej hola chlapci, moc prosím není někdo z okolí Znojma. vydražuji nárazník a prodávájící chce jen osobní předání. tak jsem chtěl poprosit, jestli tam někdo z Vás není, že by mi ho vyzvedl a třeba poslal přes kurýra. Děkuji mnohokrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 bohužel...já jsem chtěl taky ty sportpaketovy sedačky co byly v bazaru a typek byl z ustí nad labem...taky je nechtěl poslat poštou za blby 300,- by mě cesta přišla na 1300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.