Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hej hola chlapci, moc prosím není někdo z okolí Znojma. vydražuji nárazník a prodávájící chce jen osobní předání. tak jsem chtěl poprosit, jestli tam někdo z Vás není, že by mi ho vyzvedl a třeba poslal přes kurýra. Děkuji mnohokrát

Tak přesně po něm,pokud myslíš ten od 1,-kč na aukru jsem taky pokukoval,ale nechce se mi řešit doprava.Ale možná,kdyby ses s ním domluvil,tak by ti to poslal.S některýma je rozumná řeč.A nebo si objednej sám PPL a oni s ním domluví čas naložení a ty si to zaplatíš při převzetí. :palec2:

pitrs jj, to je on

to mětak ynapadlo, že zkusím vyhrát aukci a pak mu navrhnu, že si pro něj pošlu kurýra, tak uvidím, co mi napíše, nebo jak dopadne aukce

tak vše dobře dopadlo, jezdí 1x10 dní do Prahy, tak mi to přiveze

No vidíš a já se zrovna chtěl zeptat,jak jste se domluvili :palec2:

• 2 týdny později...

tady je teda mrtvo kde pak je Luďan?bruno? žadne srazy nic se neplanuje pch .... a to už začne zima :(

tak tu asi vžně nikdo nechodi všichny se vypařily už jsem jak Luďan bavim se sam ze sebu ještě že nemam nočni :D

:p

Možná to tu ožije přes dlouhé zimní večery :kuk:

asi Vám tu budu psát postřehy z noční směny :D třeba Krtek míří na stodolni, v ruce drží kytku růží. Jeho oči kolem krouží, po čem on to touží? :)

Ze by vecer prodaval po barech ruze??? Touzi vydelat vic penez??? No ja netusim.... :kuk:

jednou cuchnes ke kousku prochcaneho masa a jsi v ... :D

ty jseš zas nějakej rozpodzimovanej...jdi něco dělat :p

no konečně nějaká reakce krtku :)

Prý jdi něco dělat... Kde zase všichni jste? To jako spite? :D

No ja nespim, tady ale nikdo neni....

no kde jste všichni, my to tu s Brunem sami nevytrhnem, to se raději spolu zase ozerem :D

No jo no .Zajda co má prcka tak to prdí,Woody utekl k octaviakům.... :kuk:

Co naplat :feve:

musíme něco vymyslet pred koncem sezóny ještě. Nějak přibíram na váze, tak to třeba završit :)

kde zase všichni jste?

Ja jsem třeba v Praze :-)

v Praze je blaze :)

Zde najdete novej sraz. tak kdo prijede, hlaste jmena.

• 4 měsíce později...

Kluci neznáte někoho fakt šikovného, žádného amatéra-bastlíře, kdo umí udělat pořádně hudbu v autě? Kolega ma Touarega a soundsystem nejde dodatečně domontovat, takže by potřeboval vytlumit + vyměnit repra... ideálně severní Morava. Díky

• 2 měsíce později...

Hojte, dneska po cestě z Frýdlantu na čtyřproudovce na mě blikla stříbrná octa facelift...ale policie nikde...říkala jsem si co to za hlupáka, že jsem kvůli něj musela jet 80...A o hodinu později po cestě zpátky vidím tu stejnou octu jak bliká na široké okolí modrými světýlky a bere autíčka za jízdy. Takže pro Frýdečáky-mají tady krom červené a bílé jedničkové Okty novinku. Stříbrná dvojka facelift-jen vím že má na SPZ 6T7

• 2 měsíce později...

Chci se zeptat, zda je tu někdo kolem Olomouce s VAGem.Potřeboval bych zkusit seřídit předvstřik.Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.