Srpen 30, 201015 r Hej hola chlapci, moc prosím není někdo z okolí Znojma. vydražuji nárazník a prodávájící chce jen osobní předání. tak jsem chtěl poprosit, jestli tam někdo z Vás není, že by mi ho vyzvedl a třeba poslal přes kurýra. Děkuji mnohokrát Tak přesně po něm,pokud myslíš ten od 1,-kč na aukru jsem taky pokukoval,ale nechce se mi řešit doprava.Ale možná,kdyby ses s ním domluvil,tak by ti to poslal.S některýma je rozumná řeč.A nebo si objednej sám PPL a oni s ním domluví čas naložení a ty si to zaplatíš při převzetí.
Srpen 30, 201015 r pitrs jj, to je on to mětak ynapadlo, že zkusím vyhrát aukci a pak mu navrhnu, že si pro něj pošlu kurýra, tak uvidím, co mi napíše, nebo jak dopadne aukce
Září 1, 201015 r tak vše dobře dopadlo, jezdí 1x10 dní do Prahy, tak mi to přiveze No vidíš a já se zrovna chtěl zeptat,jak jste se domluvili
Září 10, 201014 r tady je teda mrtvo kde pak je Luďan?bruno? žadne srazy nic se neplanuje pch .... a to už začne zima
Září 14, 201014 r tak tu asi vžně nikdo nechodi všichny se vypařily už jsem jak Luďan bavim se sam ze sebu ještě že nemam nočni
Září 18, 201014 r asi Vám tu budu psát postřehy z noční směny třeba Krtek míří na stodolni, v ruce drží kytku růží. Jeho oči kolem krouží, po čem on to touží?
Září 19, 201014 r Ze by vecer prodaval po barech ruze??? Touzi vydelat vic penez??? No ja netusim....
Září 20, 201014 r no konečně nějaká reakce krtku Prý jdi něco dělat... Kde zase všichni jste? To jako spite?
Září 20, 201014 r no kde jste všichni, my to tu s Brunem sami nevytrhnem, to se raději spolu zase ozerem
Září 20, 201014 r musíme něco vymyslet pred koncem sezóny ještě. Nějak přibíram na váze, tak to třeba završit
Leden 22, 201114 r Kluci neznáte někoho fakt šikovného, žádného amatéra-bastlíře, kdo umí udělat pořádně hudbu v autě? Kolega ma Touarega a soundsystem nejde dodatečně domontovat, takže by potřeboval vytlumit + vyměnit repra... ideálně severní Morava. Díky
Březen 31, 201114 r Hojte, dneska po cestě z Frýdlantu na čtyřproudovce na mě blikla stříbrná octa facelift...ale policie nikde...říkala jsem si co to za hlupáka, že jsem kvůli něj musela jet 80...A o hodinu později po cestě zpátky vidím tu stejnou octu jak bliká na široké okolí modrými světýlky a bere autíčka za jízdy. Takže pro Frýdečáky-mají tady krom červené a bílé jedničkové Okty novinku. Stříbrná dvojka facelift-jen vím že má na SPZ 6T7
Červen 23, 201114 r Chci se zeptat, zda je tu někdo kolem Olomouce s VAGem.Potřeboval bych zkusit seřídit předvstřik.Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.