Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 no pěkně, taky chci navigaci do nokie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 A máš Symbian? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 mám nokii e66 takže mám, dokonce mám i gps modul v něm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) sorry za rychlost, ale zase mi nějak pomalu fičí internet... Když už Ti auti nefičí, tak ho pošli do .... Editováno: 4. Říjen 2009, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Zítra zase do práce, bleeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 fuj, a já do školy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Na druhou stranu zase provětrám svoji fabuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 a já se zase provětrám na čerstvém vzduchu, až zase půjdu tu štreku na nádraží, z nádaží do školy a pak zase hned nazpátek, protože mám zítra jen 2 hodiny :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Tak to já raději tu fabuli, než ten vlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Dobrý vecer vsem , tak jaky byl vikend ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Ahoj ušel, akorát mě bolí nohy, byli jsme venku se psem na procházce a v restauraci na oběd neodolali jsme, když jsme viděli krupicovou kaši s grankem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Spravne spravne :)odpoledni vychazka na vetru to cloveku vyhladne , taky jsme byli ale jen kratce do hodky, s tema mojima se moc dlouho chodit neda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Byli jsme okolo Malenovic, tam ty baráky teda rostou, nestačili jsme se divit... Ten vítr byl ale otravný, nahoře foukalo jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 a můj víkend byl tak půl na půl...... sobota celkem nabitá, celé ráno jsem uklízela, odpoledne Kaufland a pak Olomouc... no a dneska jsem se pro změnu zase celý den nudila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Jojo u me taky fucelo jako krava.....ale uz je klid....snad to vydrzi a bude trosku tepleji....jinak zitra opet prace...coz neni nic moc zprava...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Nuda je svina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 jj, to teda je a velká sviňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 no snad bude ještě nějakou dobu hezky, nechci ještě zimní gumy a škrábat okna... to je veliká nuda, navíc budu určitě muset koupit baterku, loni to přežila tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 :-)mi ani nerikej , na zimakach je to auto jak na sanich ...... hold pocitam jeste tak mesic a pujdou tam .... sice 16tky, ale i tak to jde poznat jak se z toho stava kocarek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 16 to je luxus, já mám 14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 no to pamatuji jesten a fabuli .)ale pro me je 16 minimum co narvu na predni brzdy .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 koukám že jdeš po tom poctivě a celkově už se těším, až se svezu, už ted vím, že z toho budu hooodně nemocný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 No snazim se at je vsecko v rovnovaze, v zadnem priapde nestavim jednostrane zamerene auto :)chci aby vynikalo ve vsech ohledech .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 závidím Ti, ale v dobrém samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 No to cekani nekdy neni k zavideni, uz sem jak nemocny....a furt nic .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.