Říjen 4, 200915 r sorry za rychlost, ale zase mi nějak pomalu fičí internet... Když už Ti auti nefičí, tak ho pošli do .... Upraveno Říjen 4, 200915 r od Luďan
Říjen 4, 200915 r a já se zase provětrám na čerstvém vzduchu, až zase půjdu tu štreku na nádraží, z nádaží do školy a pak zase hned nazpátek, protože mám zítra jen 2 hodiny :smich:
Říjen 4, 200915 r Ahoj ušel, akorát mě bolí nohy, byli jsme venku se psem na procházce a v restauraci na oběd neodolali jsme, když jsme viděli krupicovou kaši s grankem
Říjen 4, 200915 r Spravne spravne :)odpoledni vychazka na vetru to cloveku vyhladne , taky jsme byli ale jen kratce do hodky, s tema mojima se moc dlouho chodit neda....
Říjen 4, 200915 r Byli jsme okolo Malenovic, tam ty baráky teda rostou, nestačili jsme se divit... Ten vítr byl ale otravný, nahoře foukalo jako prase
Říjen 4, 200915 r a můj víkend byl tak půl na půl...... sobota celkem nabitá, celé ráno jsem uklízela, odpoledne Kaufland a pak Olomouc... no a dneska jsem se pro změnu zase celý den nudila
Říjen 4, 200915 r Jojo u me taky fucelo jako krava.....ale uz je klid....snad to vydrzi a bude trosku tepleji....jinak zitra opet prace...coz neni nic moc zprava......
Říjen 4, 200915 r no snad bude ještě nějakou dobu hezky, nechci ještě zimní gumy a škrábat okna... to je veliká nuda, navíc budu určitě muset koupit baterku, loni to přežila tak tak
Říjen 4, 200915 r :-)mi ani nerikej , na zimakach je to auto jak na sanich ...... hold pocitam jeste tak mesic a pujdou tam .... sice 16tky, ale i tak to jde poznat jak se z toho stava kocarek...
Říjen 4, 200915 r no to pamatuji jesten a fabuli .)ale pro me je 16 minimum co narvu na predni brzdy .)
Říjen 4, 200915 r koukám že jdeš po tom poctivě a celkově už se těším, až se svezu, už ted vím, že z toho budu hooodně nemocný
Říjen 4, 200915 r No snazim se at je vsecko v rovnovaze, v zadnem priapde nestavim jednostrane zamerene auto :)chci aby vynikalo ve vsech ohledech .)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.