Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ale fascinuje me ze sme na ceste u nas na sebe jeste nenarazili, pres Basku jezdim snad denne a tveho auti bych si urcite vsimnul :)

tak už sem zpět doma z hokejíčku dneska mě řadně vycvičili :-)))

Kdybys mi blbě neradil, tak by to bylo rychlejší :p

taky se na tebe příště vys..u připadal jsem si jako když něco vysvětluju svy stary :-)))))

mám nokii e66 takže mám, dokonce mám i gps modul v něm

tak tam krome tomtoma narveš pomalu jakoukoliv....mam ten samej a pro sichr mam sygic a ndrive ...jooo a nepočítam cracklou origo od nokie ale tu nepoužívám

To věřím, musíš být natěšený jako chlap před manželskou nocí :D

To sem snad jeste vice :)hlavne at vse funguje, sice pocitam s detskyma nemocema ze zacatku...ale porad doufam uz v klidny prubeh. :)

jak jsi přišel na Bohumín, myslím úpravy? Kvůli vzdálenosti? Já už párkrát kontaktoval Reeshu

co máš v plánu potom ??, :)

Nejhorší je, že na všechno si zvykneš a pořád chceš víc a víííc

Jednak vzdalenost ze je mam po ruce, jednak TDIGARAGE zatim postavila auta ktera porad jezdi a jsou delana opravdu peclive. To byly asi hlavni atributy.

Co se planuje, no v zime jdu dodelat tlumeni interieru, druhou deku na motorovou pricku, a trosku vytlumit strop, celkove predelat vyfukove potrubi.

jinak hodlam trosku zlepsit esteticky vzhled motoru a celkove dotvorit novou image na pristi sezonu.

Tlumení kvůli muzice? Koukám, že to bereš opravdu všechno

Máš nějaké stránky o svém autě?

Jojo presne tak, uz tam tech bitemu par kilo mam :)ale ono je to taky kvuli vytlumeni od zvuku zvenku :)

jsi vážne nezmar :)

Fandím Ti

Fandím Ti

Fandím Ti :)

Tak ted nevím, proč je to tam trikrát :D

Vsechny info jsou na foru octaviaclubu :)ale musis mit registraci atd atd atd....stranky nemam :)ale zase to nic tak zvlastniho neni .)

Diky za podporu .)

Jak to včechno začalo? Co bylo první? :)

Jinak tady je taky vlakno k dispozici v OCT1 vlaknech, ale prestal sem tady davat presne info od uricte doby...

právě koukám :)

pěkný kousek, moc pěknýýýý

:-)ale neni tam vsecko hold .)pak sem emigroval na druhe forum a tady na to zacal kaslat .)vsak uvidis na zivo jak bude, ja uz se poroucim pro dnesek at rano vstanu .)tak ahoj

budu se těšit, ahoj:)

Mně se ještě spát nechce a to zítra vstávám v 5:40 :wacko:

Fuj, to jsem ještě tuhý a doufám že dříve než v 6:45 se nevzbudím :D

To se někdo má no :D

no jo no, vyjímečně...

Měli jsme trafiku a pravidelně vstávali ve 4:10 mám husí kůži když si na to vzpomenu, pak zima, venku třeba -15 zatopit v budce, udělat remitendu, otevřít a pak tam do pěti večera sedět a poslouchat, jak mám drahý cigarety, fůůůůůůůůůůj

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.