Říjen 4, 200915 r Ale fascinuje me ze sme na ceste u nas na sebe jeste nenarazili, pres Basku jezdim snad denne a tveho auti bych si urcite vsimnul
Říjen 4, 200915 r tak už sem zpět doma z hokejíčku dneska mě řadně vycvičili :-))) Kdybys mi blbě neradil, tak by to bylo rychlejší taky se na tebe příště vys..u připadal jsem si jako když něco vysvětluju svy stary :-))))) mám nokii e66 takže mám, dokonce mám i gps modul v něm tak tam krome tomtoma narveš pomalu jakoukoliv....mam ten samej a pro sichr mam sygic a ndrive ...jooo a nepočítam cracklou origo od nokie ale tu nepoužívám
Říjen 4, 200915 r To sem snad jeste vice :)hlavne at vse funguje, sice pocitam s detskyma nemocema ze zacatku...ale porad doufam uz v klidny prubeh.
Říjen 4, 200915 r jak jsi přišel na Bohumín, myslím úpravy? Kvůli vzdálenosti? Já už párkrát kontaktoval Reeshu
Říjen 4, 200915 r co máš v plánu potom ??, Nejhorší je, že na všechno si zvykneš a pořád chceš víc a víííc
Říjen 4, 200915 r Jednak vzdalenost ze je mam po ruce, jednak TDIGARAGE zatim postavila auta ktera porad jezdi a jsou delana opravdu peclive. To byly asi hlavni atributy. Co se planuje, no v zime jdu dodelat tlumeni interieru, druhou deku na motorovou pricku, a trosku vytlumit strop, celkove predelat vyfukove potrubi. jinak hodlam trosku zlepsit esteticky vzhled motoru a celkove dotvorit novou image na pristi sezonu.
Říjen 4, 200915 r Jojo presne tak, uz tam tech bitemu par kilo mam :)ale ono je to taky kvuli vytlumeni od zvuku zvenku
Říjen 4, 200915 r Vsechny info jsou na foru octaviaclubu :)ale musis mit registraci atd atd atd....stranky nemam :)ale zase to nic tak zvlastniho neni .) Diky za podporu .)
Říjen 4, 200915 r Jinak tady je taky vlakno k dispozici v OCT1 vlaknech, ale prestal sem tady davat presne info od uricte doby...
Říjen 4, 200915 r :-)ale neni tam vsecko hold .)pak sem emigroval na druhe forum a tady na to zacal kaslat .)vsak uvidis na zivo jak bude, ja uz se poroucim pro dnesek at rano vstanu .)tak ahoj
Říjen 4, 200915 r no jo no, vyjímečně... Měli jsme trafiku a pravidelně vstávali ve 4:10 mám husí kůži když si na to vzpomenu, pak zima, venku třeba -15 zatopit v budce, udělat remitendu, otevřít a pak tam do pěti večera sedět a poslouchat, jak mám drahý cigarety, fůůůůůůůůůůj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.