Hoblik Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Ale fascinuje me ze sme na ceste u nas na sebe jeste nenarazili, pres Basku jezdim snad denne a tveho auti bych si urcite vsimnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 tak už sem zpět doma z hokejíčku dneska mě řadně vycvičili :-))) Kdybys mi blbě neradil, tak by to bylo rychlejší taky se na tebe příště vys..u připadal jsem si jako když něco vysvětluju svy stary :-))))) mám nokii e66 takže mám, dokonce mám i gps modul v něm tak tam krome tomtoma narveš pomalu jakoukoliv....mam ten samej a pro sichr mam sygic a ndrive ...jooo a nepočítam cracklou origo od nokie ale tu nepoužívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 To věřím, musíš být natěšený jako chlap před manželskou nocí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 To sem snad jeste vice :)hlavne at vse funguje, sice pocitam s detskyma nemocema ze zacatku...ale porad doufam uz v klidny prubeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 jak jsi přišel na Bohumín, myslím úpravy? Kvůli vzdálenosti? Já už párkrát kontaktoval Reeshu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 co máš v plánu potom ??, Nejhorší je, že na všechno si zvykneš a pořád chceš víc a víííc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Jednak vzdalenost ze je mam po ruce, jednak TDIGARAGE zatim postavila auta ktera porad jezdi a jsou delana opravdu peclive. To byly asi hlavni atributy. Co se planuje, no v zime jdu dodelat tlumeni interieru, druhou deku na motorovou pricku, a trosku vytlumit strop, celkove predelat vyfukove potrubi. jinak hodlam trosku zlepsit esteticky vzhled motoru a celkove dotvorit novou image na pristi sezonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Tlumení kvůli muzice? Koukám, že to bereš opravdu všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Máš nějaké stránky o svém autě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Jojo presne tak, uz tam tech bitemu par kilo mam :)ale ono je to taky kvuli vytlumeni od zvuku zvenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 jsi vážne nezmar Fandím Ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 jsi vážne nezmar Fandím Ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Tak ted nevím, proč je to tam trikrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Vsechny info jsou na foru octaviaclubu :)ale musis mit registraci atd atd atd....stranky nemam :)ale zase to nic tak zvlastniho neni .) Diky za podporu .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Jak to včechno začalo? Co bylo první? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Jinak tady je taky vlakno k dispozici v OCT1 vlaknech, ale prestal sem tady davat presne info od uricte doby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 právě koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 pěkný kousek, moc pěknýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 :-)ale neni tam vsecko hold .)pak sem emigroval na druhe forum a tady na to zacal kaslat .)vsak uvidis na zivo jak bude, ja uz se poroucim pro dnesek at rano vstanu .)tak ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 budu se těšit, ahoj:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Mně se ještě spát nechce a to zítra vstávám v 5:40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Fuj, to jsem ještě tuhý a doufám že dříve než v 6:45 se nevzbudím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 To se někdo má no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 no jo no, vyjímečně... Měli jsme trafiku a pravidelně vstávali ve 4:10 mám husí kůži když si na to vzpomenu, pak zima, venku třeba -15 zatopit v budce, udělat remitendu, otevřít a pak tam do pěti večera sedět a poslouchat, jak mám drahý cigarety, fůůůůůůůůůůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.