bruno128 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 ja vim.... jo..zaukoloval jsem kamoša, aby ti na revanž sehnal novou těhlici za nějakej směšnej peníz...tak doufám, že něco najde To sme si nerozumeli...tu druhou těhlu mam sehnanou. Ale spis kdyby nekde natrefil na ten komplet pro kotouce 288x25mm pripadne i pro O1 RS ty jsou ale o dost drazsi a me by bohate stacili prave ty prvni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 kurňa ta ekonomika je složitá Bruno budeš chtít ty diody na ty spz? Nevím sice jestli jsou stejné jako na fabii, ale Funes je kozlík šikula na co sáhne to svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 cože cože?..diody do spz?...co kde kdy jak proč nač a za kolik?..ja chci taky..mě to prd svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Jo to by mi je mohl vyrobit...jsou tam takove ty sklenenky co jsou bez zavitu jen takove zplacatele sklo. myslim ze 5W a to samo je ve prednich parkovackach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 skleněnky...to je jak za mych mladych let když se ještě kotili kuličky..hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 No pane funes máš co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 akorát ty přední nevím nevím, to nemám ani jáá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 jste pacinti...za chvilku budete jak stalker.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 ppredni nedelej, tam je od te H4 takova teplota, ze se po urcite dobe zacne skvarit ten plast. staci dve zadni a kdyz by byla zajimava cena toz i v zadu v lampickach je ta sama zarovka to by byli dalsi 2KS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 no mě do těch spz dal 3diody a vypadá to luxusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 tudum tudum....zas mrtvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Nazdar hosani, kde zase vsichni jste? Tady je posledni dobou nejak mrtvo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Hojec, jsem myslel, že tu bude aspon 20 nových zpráv a vono nic, jen 2.... To všichni zase leštíte na sraz? Zase tam budu mít mindráky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 ja neleštím nic...moje je zasrany jak jetel... (nečekaně) ....v nedělu doveze kamoš nějakej forichtung a uděla mi školení o leštění auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 No tak na to lesteni jsi se mohl zeptat i me. no a jinak , ja teda rozhodne nelestim. vymyslel jsem nejake reseni a pokusim se auto do nedele zprovoznit. tak jsem zvedav, zda se mi to povede, jak mam v planu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Bruno musí bez zlatky to nebude vono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Hrozne nerad jsem na nekom zavislej. Hlavne co se tyka volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Tak to Ti věřím, taky mě nebaví sedět vedle Dneska jsem jezdil celý den s bratrancem a už se těšil jak si přesednu do svého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 jako mě dostala když si kámoška dodělala papíry a naivně se mě zeptala jestli ji nepujčím auto.. ještě ji nezaschl ani inkoust a ja ji dam do ruky 130 000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 jako mě dostala když si kámoška dodělala papíry a naivně se mě zeptala jestli ji nepujčím auto.. ještě ji nezaschl ani inkoust a ja ji dam do ruky 130 000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 No pane funes máš co dělat Není problém ,když to Bruno bude chtít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Funesi doufám, že jsi si doma vydupal ten sraz, jinak nejsi u mě homolka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 jestli jo, tak se za mě přimluv u své sestry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Není problém ,když to Bruno bude chtít... Jasny ze to budu chtit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Ja mám vše vyřešený u mě není problém,a ty si to musíš vyřešít sám,co jsis vzal to máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.