Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

:smich: ja vim.... jo..zaukoloval jsem kamoša, aby ti na revanž sehnal novou těhlici za nějakej směšnej peníz...tak doufám, že něco najde :)

To sme si nerozumeli...tu druhou těhlu mam sehnanou. Ale spis kdyby nekde natrefil na ten komplet pro kotouce 288x25mm pripadne i pro O1 RS ty jsou ale o dost drazsi a me by bohate stacili prave ty prvni.

kurňa ta ekonomika je složitá :D

Bruno budeš chtít ty diody na ty spz? :)

Nevím sice jestli jsou stejné jako na fabii, ale Funes je kozlík šikula :) na co sáhne to svítí

cože cože?..diody do spz?...co kde kdy jak proč nač a za kolik?..ja chci taky..mě to prd svítí :)

Jo to by mi je mohl vyrobit...jsou tam takove ty sklenenky co jsou bez zavitu jen takove zplacatele sklo. myslim ze 5W a to samo je ve prednich parkovackach.

skleněnky...to je jak za mych mladych let když se ještě kotili kuličky..hh :D

No pane funes máš co dělat :)

akorát ty přední nevím nevím, to nemám ani jáá :D

jste pacinti...za chvilku budete jak stalker.. :smich:

ppredni nedelej, tam je od te H4 takova teplota, ze se po urcite dobe zacne skvarit ten plast. staci dve zadni a kdyz by byla zajimava cena toz i v zadu v lampickach je ta sama zarovka to by byli dalsi 2KS

no mě do těch spz dal 3diody a vypadá to luxusně :)

tudum tudum....zas mrtvo kol8kol4

Nazdar hosani, kde zase vsichni jste? Tady je posledni dobou nejak mrtvo. :clap:

Hojec, jsem myslel, že tu bude aspon 20 nových zpráv a vono nic, jen 2.... To všichni zase leštíte na sraz? Zase tam budu mít mindráky? :D

ja neleštím nic...moje je zasrany jak jetel... :smich: (nečekaně) :D ....v nedělu doveze kamoš nějakej forichtung a uděla mi školení o leštění auta :smich:

No tak na to lesteni jsi se mohl zeptat i me. :smich: no a jinak , ja teda rozhodne nelestim. vymyslel jsem nejake reseni a pokusim se auto do nedele zprovoznit.

tak jsem zvedav, zda se mi to povede, jak mam v planu. :palec2:

Bruno musí :)

bez zlatky to nebude vono :)

Hrozne nerad jsem na nekom zavislej. Hlavne co se tyka volantu.

Tak to Ti věřím, taky mě nebaví sedět vedle :D

Dneska jsem jezdil celý den s bratrancem a už se těšil jak si přesednu do svého :D

jako mě dostala když si kámoška dodělala papíry a naivně se mě zeptala jestli ji nepujčím auto.. :smich: ještě ji nezaschl ani inkoust a ja ji dam do ruky 130 000,- :D

jako mě dostala když si kámoška dodělala papíry a naivně se mě zeptala jestli ji nepujčím auto.. :smich: ještě ji nezaschl ani inkoust a ja ji dam do ruky 130 000,- :D

No pane funes máš co dělat :)

Není problém :palec2: ,když to Bruno bude chtít...

Funesi doufám, že jsi si doma vydupal ten sraz, jinak nejsi u mě homolka :D

jestli jo, tak se za mě přimluv u své sestry :D

Není problém :palec2: ,když to Bruno bude chtít...

Jasny ze to budu chtit ...

Ja mám vše vyřešený u mě není problém,a ty si to musíš vyřešít sám,co jsis vzal to máš... kol12

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.