Říjen 2, 200915 r že by mirča zlobil??? :-)))..... no nic musim končit jedem do prahy za klokanama a tučnakama tak zatim čus
Říjen 2, 200915 r Autor V neděli jsme jeli taky za klokanama a stálo nás to 2500,- a tři body . Tak pozor na ně
Říjen 2, 200915 r Rychlost jako že jsi jel pomalu...no měl si na to teda pořádně,přeci jen těch 50kW je
Říjen 2, 200915 r tak to je pešek, měl jsi jim říct, že za to nemůžeš, že se auto chtělo vytáhnout, že mám chip :-))
Říjen 2, 200915 r Autor Pech bylo, že jsem jel 73 v 50. Kdybych jel o 1km míň, tak by to prý bylo za litr a bez bodu. Byl to ko..t, nešlo to usmlouvat, ještě ted má naladu na pytel a jezdím skoro 40
Říjen 2, 200915 r Ráca co tu děláš ty nemáš v hospodě co dělat, ty tu máš pro sebe a Marka plivárnu A jinač pozor na nás Zdarec pane co myslis, ze by tu delal??? Prj si nejlepe pokeca s Moravakama.
Říjen 2, 200915 r Pech bylo, že jsem jel 73 v 50. Kdybych jel o 1km míň, tak by to prý bylo za litr a bez bodu. Byl to ko..t, nešlo to usmlouvat, ještě ted má naladu na pytel a jezdím skoro 40 Ahoky,nebuj to přejde,na pokutu zapomeneš a zase budeš jezdit jako dráček
Říjen 2, 200915 r Zdarec pane co myslis, ze by tu delal??? Prj si nejlepe pokeca s Moravakama. Bruno, to máš pravdu, protože Moraváci jsou nejlepší
Říjen 2, 200915 r Tak to vypada ze uz se na tom parkovisti v Hranicich asi nesetkame...Je tam uz tabule zakaz vjezdu , majetek firmi bla...bla...bla. On tam nekdo poradal asi sprinty a zda se ze to neubrzdil a proletl ji tim plotem do arealu. Tam co je ta sipka, jim nekdo proboural ten plot. Upraveno Říjen 2, 200915 r od bruno128
Říjen 2, 200915 r Bruno, to máš pravdu, protože Moraváci jsou nejlepší pro mě jsou nejlepší moravandy...holky krev a mliko a ukecáš ji i za brambůrky....
Říjen 2, 200915 r pssst...míro tyhle zkušenosti sem nabyl před mnoha a mnoha lety na chmelovych brigadach .-))))))....ted už samozřejmě nemůžu prohlubovat vztahy :-))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.