raca Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 to se to teda pěkně protahlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Tj no, už mi z toho hrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 to asi herečka doma hudruje .-))ú))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Ani ne v neděli to bylo horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 že by mirča zlobil??? :-)))..... no nic musim končit jedem do prahy za klokanama a tučnakama tak zatim čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 V neděli jsme jeli taky za klokanama a stálo nás to 2500,- a tři body . Tak pozor na ně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 hoblik: Ahoj, už máš auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 a za co to bylo Miro?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Rychlost jako že jsi jel pomalu...no měl si na to teda pořádně,přeci jen těch 50kW je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 tak to je pešek, měl jsi jim říct, že za to nemůžeš, že se auto chtělo vytáhnout, že mám chip :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Pech bylo, že jsem jel 73 v 50. Kdybych jel o 1km míň, tak by to prý bylo za litr a bez bodu. Byl to ko..t, nešlo to usmlouvat, ještě ted má naladu na pytel a jezdím skoro 40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Witum v knajpě....Fááájne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Ráca co tu děláš ty nemáš v hospodě co dělat, ty tu máš pro sebe a Marka plivárnu A jinač pozor na nás Zdarec pane co myslis, ze by tu delal??? Prj si nejlepe pokeca s Moravakama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FABTONY Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Pech bylo, že jsem jel 73 v 50. Kdybych jel o 1km míň, tak by to prý bylo za litr a bez bodu. Byl to ko..t, nešlo to usmlouvat, ještě ted má naladu na pytel a jezdím skoro 40 Ahoky,nebuj to přejde,na pokutu zapomeneš a zase budeš jezdit jako dráček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Zdarec pane co myslis, ze by tu delal??? Prj si nejlepe pokeca s Moravakama. Bruno, to máš pravdu, protože Moraváci jsou nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 (editace) Tak to vypada ze uz se na tom parkovisti v Hranicich asi nesetkame...Je tam uz tabule zakaz vjezdu , majetek firmi bla...bla...bla. On tam nekdo poradal asi sprinty a zda se ze to neubrzdil a proletl ji tim plotem do arealu. Tam co je ta sipka, jim nekdo proboural ten plot. Editováno: 2. Říjen 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 tak se přiznejte...kerej z vás to byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Reknete mi nekdo , proc nejde ta fotka otevrit???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 tak se přiznejte...kerej z vás to byl beztak nakonec ty, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Ja jsem psal ze tam je dira v plote po aute, ne krtinec u plotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Ja jsem psal ze tam je dira v plote po aute, ne krtinec u plotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Bruno, to máš pravdu, protože Moraváci jsou nejlepší pro mě jsou nejlepší moravandy...holky krev a mliko a ukecáš ji i za brambůrky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Ty , kdyby tě tak slyšela žena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 pssst...míro tyhle zkušenosti sem nabyl před mnoha a mnoha lety na chmelovych brigadach .-))))))....ted už samozřejmě nemůžu prohlubovat vztahy :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.