Říjen 23, 200915 r Skoda ze to je k funesovi tak daleko, tez bych to chtel videt. Snad nam pak ukaze alespon fotky. Toz Luda to muze zaroven fotit. No a ja se loucim , jdu na film. Dnes uz mam toho taky plne kecky. Hlavne toho notebooku. Tak dobrou a zitra.
Říjen 23, 200915 r Jasan, nafotím ho pacholka při práci jako on mě nedávno Bruno dobrou, asi Tě zmohlo to jídlo
Říjen 23, 200915 r Jasan, nafotím ho pacholka při práci jako on mě nedávno Bruno dobrou, asi Tě zmohlo to jídlo Ja se nenecham fotit,ještě ti praskne čočka,to radějí pojedu dopoledne
Říjen 23, 200915 r Kurnik,s těmi půl litrami mi tu moc neťukej,bo jsem měl chuť na jedno orosené a jááá zůstal doma..
Říjen 23, 200915 r No nevím,nevím,však se domluvíme zítra,idu se přitulit ku manželce a chrotat ji do vlasů Tak zítra se stav DOBROU...
Říjen 24, 200915 r Může mi být buď horko, zima a nebo akorát, takže jsi měl šanci 1:3 že se trefíš...... no a zrovna vedle :smich:
Říjen 24, 200915 r Tak jsem před chvíli nalil do baterky cca 1,5 litru destilky...... a já pořád, že nějak nechce točit no uvidíme, jestli se vzpamatuje Upraveno Říjen 24, 200915 r od Luďan
Říjen 24, 200915 r zatím nee, chtěl jsem vytáhnout tu mou, oddělám víčka a čumím jak puk, ani kapka... Pokud se nechytne, jde tam ta Tvoje
Říjen 24, 200915 r Co ze nejsi u svagra a nefotis jak maka??? Jak koukam tak cele to Tve auto je nejak ziznive a vyprahle.
Říjen 24, 200915 r chystám se tam, teprve jsme obědvali Funes tam je taky až od jedné hodiny z mého auta se stává alkáč
Říjen 24, 200915 r Doufam ze jsi u obeda nenechal zbytky... Tak rychle za Funesem at je jeste co fotit. A pozdravuj ho.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.