Říjen 24, 200915 r Dneska vyjimečně nee Ok, pozdravím a snad i vyfotím, už mi hlásil dopředu, že se nedá
Říjen 24, 200915 r Sak ho zneme, nepotrebujeme ho na fotkach, hlavne ten pracovni vytvor at mas na snimku.
Říjen 24, 200915 r tak jsem právě v jedné nejmenované garáži, Funes je tady, občas slyším kurva, i kdyz se to neříká no co, musím mu to odpustit... Má to chlapec krásné. Zkusím hodit nějaké foto do mého vlákna moje fabia
Říjen 24, 200915 r Tak jak pokracujes? Furt jeste zadne fota nevidim, uz se nemohu dockat. Praci cest Funes.
Říjen 24, 200915 r z mobilu se mi to nedaří, mladý mi zabavil notebook, tak později. Porucha není na Vašem přijímací
Říjen 24, 200915 r ale má tam zatím jen 2 platy a už je to poznat. Byli jsme to projet a skoro žádný zvuk od zadních kol. A to má hotové jen podbehy. Klobouk dolů pane Funes... Funes to už zabalil a šel na pivo
Říjen 25, 200915 r pánove ja se na to asi vykváknu...to není možny tak konečně mám čas..počasí a chut si nalepit tu stříšku...všechno si nachystam připravím...a nakonec skončím na tom, že to lepidlo co mi dal bruno je zatuhly...takže zase jsem setřel
Říjen 25, 200915 r No ja kdyzjsem Ti ho tenkrat daval, tak jsem myslel ze to budes hned lepit. Bylo to otevrene sotva tyden a uz to bylo na povrchu oschle. Proto jsem rkal ze budes muset ten obal rozriznout. Tam to bylo jeste ok kdyz jsem do toho rval sroubovak. Ty jsi to ale nechal skoro tri tydny jeste susit. No to je jasny ze nemuze vydrzet. Schne jako dive. No kouknu zda by nebylo nekde nenacnute.
Říjen 25, 200915 r to je tak když ti do toho furt něco vletí já to měl v planu lepit hned ten vikend jak jsemsi proto přijel....ja si něco splaším
Říjen 25, 200915 r No me to napadlo hned ze Ti to lepeni zaschne jak jsem videl v Kojetine, ze to jeste nemas.
Říjen 25, 200915 r jn..neměl..jak pojedu zase do stavebnin tak si něco nafasuju....v patek jsem si bral pistol
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.