Říjen 25, 200915 r Tak ja uz se pomali loucim, jdu na fil ma tez brzy vstavam. Tak se mejte a moc tu nevyvadejte. Upraveno Říjen 25, 200915 r od bruno128
Říjen 25, 200915 r Luďan:Ještě jsem si vzpoměl,dneska jsem zkusil nastříkat ty blinkry,co jsem měl nahradní a můsím říct,že to nevypadá špatně,2 vrstvy..
Říjen 26, 200915 r takže...dneska jsem konečně slavnostně nalepil tu zatracenou stříšku...výsledek bude znám zítra odpoledne... jetli pojedu a upadne mi to tak bude nezdařilej
Říjen 26, 200915 r věř tomu...jsem ve stavebninach nafasoval nějaky lepidlo, ktere se da na to použít, profesionalně jsem to nalepit a ještě profesionálněji jsem to zatížil (samozavíračem od dveří v krabici) aby to nesletělo se mi libi, že ten lepidlum je pruhlednej...takže to rano ještě objedu kolem dokola, aby nahodou něco nevim..
Říjen 26, 200915 r Ludane, moje manzelka Te uz odhalila, rikala ze jsi zavodivej typ a prej proto jsi tam dneska sel zase na obed, aby jsi byl trenovanej a pak me mohl porazit. Prej kdyz neni moznost sprintovani, toz prej me chces rozdrtit alespon v pojidani. No neco na tom asi bude. Budu muset asi taky zacit trenovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.