Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ludane, kde se flakas??? Jsem cekal , ze se dneska ukazes.

Upraveno od bruno128

ahoj, nějak teď nestíhám. Včera jsme měli výročí svatby, dneska jsem byl v Polsku... Koukám ale, že je tu mrtvo

To jejasny, ze je mrtvo ...Kdyz sem nechodis, nema kdo psat.

:smich:

výročí svatby a ty mu do toho furt kecáš..dej mu chvilku klid...člověk nechodí jak ty o půl 3 dom a pak nemá do čeho píchnout :smich:

• Autor
výročí svatby a ty mu do toho furt kecáš..dej mu chvilku klid...člověk nechodí jak ty o půl 3 dom a pak nemá do čeho píchnout :smich:

Anebo do koho :prc:lol

Dobrý večer :)

Už jsem zase tady, tak co se stalo v mé nepřítomnosti nového? :)

Koukám, že nic moc :D

Hele vy ospalci, kde zase lítáte?

Já vím, že je pátek večer, někde paříte, ale všeho s mírou :)

Ráno budete zase vychrapovat do oběda a takhle to opravdu nejde dělat :D

co zas meleš simtě... :D ja jsem si louskl svoje jedno pětipivo a pak ještě poloviční a šel jsem spokojeně dom..a vstával jsem v 9:30 protože ten strup bratr tak nehorázně chrápal, že se nedalo pokračovat :)

normálně jsem z nudy začal polemizovat nad tím co si pořídím až dodělam fabii a zatím mě napadlo následující.... octavia rs :)) octavia II rebuilt samozřejmě na rs :D , octavia II face (nová) , audi a4, audi a3 :) do čeho byste pánové šli vy?? :p

btw...co je to ARB?? zkratka pro airbag?..jsem to tedka nějak často čet u octavek I ....

Upraveno od Krtek6

zapomeň na nové auto, max fabia RS :D

o te jsem taky přemyšlel..ale chtěl bych poslední model 2007 a těch jaxi moc neni....našel jsem jenom jednu červenou z prahee...a z prahee nic kupovat nebudu a už vubec ne nic červenyho :D

http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...a/fabia/7642729 tohle...ty mračitka to je konec...to tam montoval nějakej Pizdil a Hizdil

Upraveno od Krtek6

normálně jsem z nudy začal polemizovat nad tím co si pořídím až dodělam fabii a zatím mě napadlo následující.... octavia rs :)) octavia II rebuilt samozřejmě na rs :D , octavia II face (nová) , audi a4, audi a3 :) do čeho byste pánové šli vy?? :p

btw...co je to ARB?? zkratka pro airbag?..jsem to tedka nějak často čet u octavek I ....

Kup si O1 s poradnym motorem. :palec2:

no ted jsem viděl jednu u ktere jsem uslint....octavia I rs...stříbrná...r.v.2003 a 154kw :prc: :prc: oh my god... :D

a víš co je ta zkratka co jsem se ptal??

No povidej , nenapinej nas tady. :kuk:

Ludane, co ze jsi se nezastavil??? To stale jeste oslavujes to vyroci? :smich:

Ne to nee :)

Jen jsem dneska měl den lenochod, vůbec nikde jsem nebyl, jen se psem :)

Jak se máte, co nového na autě?

Mame se na prd, dnes jsem byl v praci a na aute zatim nic noveho. cekam v pondeli postu a pak zase budu na necem pracovat, pak nafotim. :palec2:

na prd se máme všichni, i já, ale dobře to snášíme :)

To jsem zvědavý co to je, že by taky tlumení???

Tlumeni to neni, je to takova hloupost , ja z toho ale budu mit radost.

Zatim je to tajne. kdyz by se nezdarilo, nic nenafotim a nebudu vypadat alespon jako nesika. :smich:

To je chytré :D

Akorát my tu jsme všichni hrozně moc zvědaví :)

Upraveno od Luďan

ted jsi nám nasadil brouka do hlavy... :D

a na tu zkratku se ptam ja vas protože taky nevim co znamena :D

A to nejde na netu vyhledat?

Tak jsem byl jestě rychle dolít litr nemrznoucí kapaliny do chladiče, u nás je už -2 stupně

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.