Říjen 29, 200915 r Ludane, kde se flakas??? Jsem cekal , ze se dneska ukazes. Upraveno Říjen 29, 200915 r od bruno128
Říjen 30, 200915 r ahoj, nějak teď nestíhám. Včera jsme měli výročí svatby, dneska jsem byl v Polsku... Koukám ale, že je tu mrtvo
Říjen 30, 200915 r výročí svatby a ty mu do toho furt kecáš..dej mu chvilku klid...člověk nechodí jak ty o půl 3 dom a pak nemá do čeho píchnout
Říjen 30, 200915 r Autor výročí svatby a ty mu do toho furt kecáš..dej mu chvilku klid...člověk nechodí jak ty o půl 3 dom a pak nemá do čeho píchnout Anebo do koho
Říjen 30, 200915 r Hele vy ospalci, kde zase lítáte? Já vím, že je pátek večer, někde paříte, ale všeho s mírou Ráno budete zase vychrapovat do oběda a takhle to opravdu nejde dělat
Říjen 31, 200915 r co zas meleš simtě... ja jsem si louskl svoje jedno pětipivo a pak ještě poloviční a šel jsem spokojeně dom..a vstával jsem v 9:30 protože ten strup bratr tak nehorázně chrápal, že se nedalo pokračovat
Říjen 31, 200915 r normálně jsem z nudy začal polemizovat nad tím co si pořídím až dodělam fabii a zatím mě napadlo následující.... octavia rs ) octavia II rebuilt samozřejmě na rs , octavia II face (nová) , audi a4, audi a3 do čeho byste pánové šli vy?? btw...co je to ARB?? zkratka pro airbag?..jsem to tedka nějak často čet u octavek I .... Upraveno Říjen 31, 200915 r od Krtek6
Říjen 31, 200915 r o te jsem taky přemyšlel..ale chtěl bych poslední model 2007 a těch jaxi moc neni....našel jsem jenom jednu červenou z prahee...a z prahee nic kupovat nebudu a už vubec ne nic červenyho http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...a/fabia/7642729 tohle...ty mračitka to je konec...to tam montoval nějakej Pizdil a Hizdil Upraveno Říjen 31, 200915 r od Krtek6
Říjen 31, 200915 r normálně jsem z nudy začal polemizovat nad tím co si pořídím až dodělam fabii a zatím mě napadlo následující.... octavia rs ) octavia II rebuilt samozřejmě na rs , octavia II face (nová) , audi a4, audi a3 do čeho byste pánové šli vy?? btw...co je to ARB?? zkratka pro airbag?..jsem to tedka nějak často čet u octavek I .... Kup si O1 s poradnym motorem.
Říjen 31, 200915 r no ted jsem viděl jednu u ktere jsem uslint....octavia I rs...stříbrná...r.v.2003 a 154kw :prc: oh my god... a víš co je ta zkratka co jsem se ptal??
Říjen 31, 200915 r Ne to nee Jen jsem dneska měl den lenochod, vůbec nikde jsem nebyl, jen se psem Jak se máte, co nového na autě?
Říjen 31, 200915 r Mame se na prd, dnes jsem byl v praci a na aute zatim nic noveho. cekam v pondeli postu a pak zase budu na necem pracovat, pak nafotim.
Říjen 31, 200915 r na prd se máme všichni, i já, ale dobře to snášíme To jsem zvědavý co to je, že by taky tlumení???
Říjen 31, 200915 r Tlumeni to neni, je to takova hloupost , ja z toho ale budu mit radost. Zatim je to tajne. kdyz by se nezdarilo, nic nenafotim a nebudu vypadat alespon jako nesika.
Říjen 31, 200915 r ted jsi nám nasadil brouka do hlavy... a na tu zkratku se ptam ja vas protože taky nevim co znamena
Říjen 31, 200915 r Tak jsem byl jestě rychle dolít litr nemrznoucí kapaliny do chladiče, u nás je už -2 stupně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.