bruno128 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 (editace) Ludane, kde se flakas??? Jsem cekal , ze se dneska ukazes. Editováno: 29. Říjen 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 ahoj, nějak teď nestíhám. Včera jsme měli výročí svatby, dneska jsem byl v Polsku... Koukám ale, že je tu mrtvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 To jejasny, ze je mrtvo ...Kdyz sem nechodis, nema kdo psat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 výročí svatby a ty mu do toho furt kecáš..dej mu chvilku klid...člověk nechodí jak ty o půl 3 dom a pak nemá do čeho píchnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 výročí svatby a ty mu do toho furt kecáš..dej mu chvilku klid...člověk nechodí jak ty o půl 3 dom a pak nemá do čeho píchnout Anebo do koho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Dobrý večer Už jsem zase tady, tak co se stalo v mé nepřítomnosti nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Koukám, že nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Hele vy ospalci, kde zase lítáte? Já vím, že je pátek večer, někde paříte, ale všeho s mírou Ráno budete zase vychrapovat do oběda a takhle to opravdu nejde dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 co zas meleš simtě... ja jsem si louskl svoje jedno pětipivo a pak ještě poloviční a šel jsem spokojeně dom..a vstával jsem v 9:30 protože ten strup bratr tak nehorázně chrápal, že se nedalo pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 (editace) normálně jsem z nudy začal polemizovat nad tím co si pořídím až dodělam fabii a zatím mě napadlo následující.... octavia rs ) octavia II rebuilt samozřejmě na rs , octavia II face (nová) , audi a4, audi a3 do čeho byste pánové šli vy?? btw...co je to ARB?? zkratka pro airbag?..jsem to tedka nějak často čet u octavek I .... Editováno: 31. Říjen 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 zapomeň na nové auto, max fabia RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 (editace) o te jsem taky přemyšlel..ale chtěl bych poslední model 2007 a těch jaxi moc neni....našel jsem jenom jednu červenou z prahee...a z prahee nic kupovat nebudu a už vubec ne nic červenyho http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...a/fabia/7642729 tohle...ty mračitka to je konec...to tam montoval nějakej Pizdil a Hizdil Editováno: 31. Říjen 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 normálně jsem z nudy začal polemizovat nad tím co si pořídím až dodělam fabii a zatím mě napadlo následující.... octavia rs ) octavia II rebuilt samozřejmě na rs , octavia II face (nová) , audi a4, audi a3 do čeho byste pánové šli vy?? btw...co je to ARB?? zkratka pro airbag?..jsem to tedka nějak často čet u octavek I .... Kup si O1 s poradnym motorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 no ted jsem viděl jednu u ktere jsem uslint....octavia I rs...stříbrná...r.v.2003 a 154kw :prc: oh my god... a víš co je ta zkratka co jsem se ptal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 No povidej , nenapinej nas tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Ludane, co ze jsi se nezastavil??? To stale jeste oslavujes to vyroci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Ne to nee Jen jsem dneska měl den lenochod, vůbec nikde jsem nebyl, jen se psem Jak se máte, co nového na autě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Mame se na prd, dnes jsem byl v praci a na aute zatim nic noveho. cekam v pondeli postu a pak zase budu na necem pracovat, pak nafotim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 na prd se máme všichni, i já, ale dobře to snášíme To jsem zvědavý co to je, že by taky tlumení??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Tlumeni to neni, je to takova hloupost , ja z toho ale budu mit radost. Zatim je to tajne. kdyz by se nezdarilo, nic nenafotim a nebudu vypadat alespon jako nesika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 To je chytré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 (editace) Akorát my tu jsme všichni hrozně moc zvědaví Editováno: 31. Říjen 2009, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 ted jsi nám nasadil brouka do hlavy... a na tu zkratku se ptam ja vas protože taky nevim co znamena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 A to nejde na netu vyhledat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Tak jsem byl jestě rychle dolít litr nemrznoucí kapaliny do chladiče, u nás je už -2 stupně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.