Luďan Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 snad ano Jdu chrnět, dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Čus hošani, kde jste všichni??? Abych si tu dával dobrou noc a druhý den se vítal sám, to už je trochu moc, nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Tak tedy dobrou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 ten kluk je paranoidní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Dobrý večer vážení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Dobrý večer vážení... dobrej vecir velebnosti. Tak jsem zaslech ze jsi dnes poradne vypekl bratranka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 co co co?...cos slyšel..povídej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Cekam ze se nam Ludan pochlubi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak Úďo....pochlub se...cos provedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 No byli jsme v tý hospodě a uzavřeli jsme s ním sázku: Když sní celý jídlo a k tomu ještě jedny hranolky navíc, je mým hostem a může si dát klidně ještě dezert... Ale nesnědl ani jídlo, natož htanolky navíc, taaakže si platil sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 jaaaaj....to je máčka.... tam člověk musí nejdřív držet půst...a pak se musí najest.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 foto jídla jee ve srazech Krtku můžeme se domluvit, pokud to sníš, jsi můj host, pokud nee, já Tvůůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 nebudu se vsázet....nejsem cikán...jinak...pokud celej ten talíř jsou jenom hranolky tak je to slušny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 jo jen hranolky druhý hranolky a maso s oblohou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 nebudu se vsázet....nejsem cikán...jinak...pokud celej ten talíř jsou jenom hranolky tak je to slušny Tohle jsem uz od par lidi taky zaslechl....prej nebudu se sazet....atd. to pokazde rikaji kdyz si nejsou jisti ze muzou vyhrat. Myslis ze kdyz by jsi drzel pust, ze by jsi to sned? Ja teda osobne dokazi snist i male tele, jak so rika.... ale tez bych tohle asi nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 nepodceňuj mě... když spořádám pizzu z osíčka...tak nemudu jen tak nějakej lemrouch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak bez do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 nepodceňuj mě... když spořádám pizzu z osíčka...tak nemudu jen tak nějakej lemrouch... Ja Te nepodcenju, ja se ptal zda by jsi to teda snedl.?..A za sebe jsem rikal ze tohle bych asi nedal. Byl jsem tam uz taky nekolikrat a na fotce to neni takove jako ve skutecnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 ano snědl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tak to jsi dobrej a az to uvidim 15.11. toz to prohlasim, ze jsi fakt borec. Jen si to predstavim a uz je mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Krtku Krtku, nevíš co říkáš, nemáš šanci, pokud to opravdu sníš, platím to Jídlo s hranolkama a jedny hranolky navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ja jsem svedek a budu na to dohlizet...Jen at se poradne nadlabne. To vis, sni tak velkou pizzu, toto jidlo je pro nej v tom pripade malina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 no to jsem zvědav Rád ho pak ještě klidně pozvu na dezert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 kde jste zase všichni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.