Listopad 5, 200915 r Ja si v tydnu chodivam lehnout k telce drive, rano vstavam do prace ve 4:20 hod. Tak proto tu nebyvam tak pozde vecer.
Listopad 5, 200915 r Fuj, to vstávání si pamatuju, vstával jsem ve 4:15 a chodil domů v 18:00 a docela mě to vycucávalo To se Ti nedivím
Listopad 5, 200915 r Je to strasny. Necitim se ani tak unavenej, ale jak lehnu k telce, jsem hned tuhej.
Listopad 6, 200915 r tak to já si stihnu prolízt net hned z rána, aby mě to pak nezdržovalo a pak mám večer klid a možu chodit dřív spát... poslední dobou mám takovou zajimavou zabavu. hledám ve filmech a serialech vady....zrovna včera v ordinace v ružove ohradě tam byl typek co měl v sobě "bombu" .. typek měl z profilu všehovšudy 30cm čouhala z něho ta "raketka" a když mu to vytahovali tak to bylo delší jak jeho loket..
Listopad 6, 200915 r takže...závada samovolného úniku chladící kapaliny vyřešena...kdesi košček u chladiče to kapalo...tak to přetěsnil a vyřešeno....oprava za 250,- ...a prej těsnění motoru...
Listopad 6, 200915 r Hojec bando, jak se máte, já teprve teď dorazil domů, byl jsem kouknout na výstavu karavanů v Brně Byly tam luxusní kousky, jsem unesený, mít mega, neváhám ani minutu a jdu do toho. A moje fabinka je taky luxusní, po střechu naložená, jel jsem cca 120, zařazenou šestku a spotřeba nádherných 4,8l Když si dobře vybereš, stačí Ti jedna na celý život
Listopad 6, 200915 r Hoj svagře,kurnik už jsem tě dlouho neviděl,furt faram na tom vytlumení,možná pujdu do dynamate original...
Listopad 6, 200915 r Ale co by,byl jsem na jedno a teď faram na netu. S tím dynamatem mě nahlodal jaden čenda s fóra ode mě,tak jsem na vaškach,jestli dynamat,nebo brax
Listopad 6, 200915 r Pořad zvažuji,ale uvidím psal jsem tomu čendovi kolik toho spotřeboval na jedný dveře,pak se uvidí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.