bruno128 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ja si v tydnu chodivam lehnout k telce drive, rano vstavam do prace ve 4:20 hod. Tak proto tu nebyvam tak pozde vecer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Fuj, to vstávání si pamatuju, vstával jsem ve 4:15 a chodil domů v 18:00 a docela mě to vycucávalo To se Ti nedivím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Je to strasny. Necitim se ani tak unavenej, ale jak lehnu k telce, jsem hned tuhej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 to já poslední dobou čumím na net do noci a ráno to je katastrofa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 tak to já si stihnu prolízt net hned z rána, aby mě to pak nezdržovalo a pak mám večer klid a možu chodit dřív spát... poslední dobou mám takovou zajimavou zabavu. hledám ve filmech a serialech vady....zrovna včera v ordinace v ružove ohradě tam byl typek co měl v sobě "bombu" .. typek měl z profilu všehovšudy 30cm čouhala z něho ta "raketka" a když mu to vytahovali tak to bylo delší jak jeho loket.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 takže...závada samovolného úniku chladící kapaliny vyřešena...kdesi košček u chladiče to kapalo...tak to přetěsnil a vyřešeno....oprava za 250,- ...a prej těsnění motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Hojec bando, jak se máte, já teprve teď dorazil domů, byl jsem kouknout na výstavu karavanů v Brně Byly tam luxusní kousky, jsem unesený, mít mega, neváhám ani minutu a jdu do toho. A moje fabinka je taky luxusní, po střechu naložená, jel jsem cca 120, zařazenou šestku a spotřeba nádherných 4,8l Když si dobře vybereš, stačí Ti jedna na celý život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Hoj svagře,kurnik už jsem tě dlouho neviděl,furt faram na tom vytlumení,možná pujdu do dynamate original... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Ahoj, to teda čumím, za kolik jsi ho našel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 rozměr je 1372x812 a stojí 805kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 to je do dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 jojo najdi ve vyhledavači dynamat original a študuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Já Ti raději zítra zavolám a budu chytrý hned Co tady děláš tak pozdě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Ale co by,byl jsem na jedno a teď faram na netu. S tím dynamatem mě nahlodal jaden čenda s fóra ode mě,tak jsem na vaškach,jestli dynamat,nebo brax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Dynamat je značka Ale brax taky nemusí být zlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Pořad zvažuji,ale uvidím psal jsem tomu čendovi kolik toho spotřeboval na jedný dveře,pak se uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 To chápu Nic, jdu dělat hají, jsem KO Zítra Ti zavolám Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Hojec, je tu někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 JO,jáááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 ne neni...všichni drží hladovku a trenujou na tu paralympiádu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Hladovku držet nemusíte Stejně to nemá význam, nikdo to nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Luďam: Brax či dynamat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 No asi dynamat, jen ho sehnat za nějakou lepší cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Za 1600kč,by mělo vyjít na 4dveře,sice jenom na venkovní plech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.