Luďan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 no to by chtělo už ale celý, ať to má smysl , nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Či kradu,postupně nééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 http://www.prohifi.cz/tlumici-material/vibraflex-25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Nazdar tuneři...Jsem se zrovna probudil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Ahoj, tomu říkám pohodička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Ja jsem zase rano vstaval ve 4 hod a byl jsem v praci. No pustil jsem si film a tak to dopadlo ze jsem zaspal uplne vsechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 To chápu :) Jdu ted taky koknout na nějaký film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Čau Bruno... Luďo: teď jsem se dočetl že ten vibraflex je docela těžky 50x100cm váží 2,5kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 (editace) no asi joo, jen jsem našel odkaz, tak jsem ho sem vložil v Editováno: 7. Listopad 2009, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Kurde to je ale tezky....celkem to skoci cca o 20 kg ne? A jak budou trpet panty co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Dynamat je lehký, ale kurevsky drahýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 To asi prave proto ze je podstatne lehci...proto takova palka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Kurde to je ale tezky....celkem to skoci cca o 20 kg ne? A jak budou trpet panty co? No právě 20kg je strášně moc,ale tan dynamat není taká pálka 2platy za 1600kč a máš udělany 4dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 A taky značka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Luďan,kurnik kupim BRAXE a je to...furt nad tým uvažuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 http://www.pjshop.cz/pjschop/eshop/5-1/44-...AT-ORIGINAL-OR4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Mas i vzdanich dverach repro? At to tam neni zbytecna investice. To by snad stacilo jen z te jedne strany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 http://www.revilohifi.cz/montazni-material...-pasta-5kg.html Tak a teď poraďte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Mas i vzdanich dverach repro? At to tam neni zbytecna investice. To by snad stacilo jen z te jedne strany? jj,mam je tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 http://www.pjshop.cz/pjschop/eshop/5-1/44-...AT-ORIGINAL-OR4 To je poradnej kus. To je tak na dvoje dvere co? Jsem se koukal musel bych dat asi 4 ks jen do kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Dobrá cena, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 jj,mam je tam... tak to musis dat, to je jasny. By se mi to taky zamlouvalo ale vubec se mi do toho nechce. Ja to asi resit nebudu. Jen bych ten kufr chtel udelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Dobrá cena, že? Cena se zda dobra a matros je taky paradni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 tak to musis dat, to je jasny. By se mi to taky zamlouvalo ale vubec se mi do toho nechce. Ja to asi resit nebudu. Jen bych ten kufr chtel udelat. Tak rychle nakup udělej a dej vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 A co ríkate na ten BRAX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.