Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 A Španělsko je dost daleko... není to tam tak 2 000 km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 moment, spadlo mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 no problémy s internetem... to je nepříjemné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 to teda, ještě když máš napsaných třeba více rádků jako já ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 To Španělsko je bomba, byli jsme až u Valencie cca 2400km ale fakt super, supr lidi, hodně upravených aut Zvykl bych tam i bydlet, teeda kdybych se naučil řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 tak to já se učím aji španělsky ale zatím nic neumím, protože jsem minulý týden ve škole měla teprve první hodinu... Jinak věřím, že je to tam pěkné, mně se zase hrozně líbílo ve Švýcarsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Ty budeš chytrááá Tam jsem ještě nebyl zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 no, tak to se tam musíš někdy podívat je to tam fakt nádherné, hlavně ty jezera a lodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Provedu Měli jsme loni mezi Vánocema půjčený karavan a byli v Maďarsku, bylo to supr, termály v zimě a navíc v tom autě je to takový jiný, všechno máš svoje, doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 No to měli být 2 fotky Švýcarska ale nějak to nefunguje Tak Maďarsko musí být taky pěkné, tam jsem ještě nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Nejde to otevřít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 To už i Bruno sem dneska vkládal fotku a vůbec to nešlo, pak tu fotku dal do Srazů a tam už se to dalo otevřít, tak nevím kde je problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Aha, asi tady někde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 jj, chtělo by to opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Jo, jinak jdeme do srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 To by ostatní asi moc radost neměli, kdybychom se vrátili do srazu a celé to tam zase popsali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Dobré ráno po bezesné noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Taky přeju dobré ráno.Mám celkem frmol,manželka v práci tak s holkama tvoříme oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 a co vaříte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Kuřecí polívku,smažený květák s bramborem.Holky jsou u vytržení když můžou obalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Tak to jsou samé dobroty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 to ramatikl: Zakoho hrajes Pivni ligu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 FC Norci ,ty hraješ taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.