Vanek86 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 ano přesně tak, takový plechovky jsou supr...Nenápadné Jo jo. Ta moje je taky nenápadná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 no to nevím právě Už z dálky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 no to nevím právě Už z dálky :D Právě proto ale to se nedá nic dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 lehký rychlý hlasitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 (editace) sakra...jsem si včera koupil čipsy, že si je sním teďka u televize...ale jsem furt tak plnej, že jsem rad, že jsem rád... jsem přijel a musel jsem si dát šlofíka...vstával jsem před zprávama... ale golfa jsem aspon protáhl...jak byl línej když jsem jel tam, tak nějak ožil na cestě zpátky už jsi na mě zvykl Editováno: 15. Listopad 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 to já si dal chleba se šunkou, nějak mě přepadl hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Zítra máte volno nebo jdete jako já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 A me uz pred chvilkou manzelka nadala at furt nechodim do lednicky, ze uz musim mit dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 A uz je zase tolik hodin, ze bych mel jit na nejakej ten filmek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Bruno nemá nikdy dost, za chvíli půjde dát film :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 No vždyť to říkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 No sakra, Ludan me uz teda prokoukl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Pane Funez, vidim ze jsi uz na netu, musim jen napsat ze jsi dneska zklamal , vubec nevis jak bylo fajne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 To víš, to je Tvůj profil Jsi konzervativní typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Ano...zklamal...snad se to nebude příště opakovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Konzervativni zase jako ne, to jsou ti co neradi riskuji a tam ja zrovna nepatrim...Furt to v aute posloucham, neriskuj furt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Ano...zklamal...snad se to nebude příště opakovat Zatim mu pridelime jen dutku...jeste jedna recidiva a bude na srazu muset vsechno platit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Pilot F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 tak tak, pro výstrahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Nazdar panové,omlouvám se už se to nestane... Věřím že to muselo být fajn,ale vidím že už pomalu planujete další srazík... A zítra do roboty hnus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Tak ja se uz vazne loucim, rano si vse prectu. Toz se tu bavte a dobrou noc.Jdu na ten film. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Zatim mu pridelime jen dutku...jeste jedna recidiva a bude na srazu muset vsechno platit. Heeeeej,co jsem milionář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 No to ja netusim...Tak se snaz aby jsi na sraz priste prijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 přesně tak, hnus... Bruno krásný film přeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 No to ja netusim...Tak se snaz aby jsi na sraz priste prijel. Jj,budu se snažit,jinak budu muset vykradnout banku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.