Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To jo , to me napadlo ze jsi to tam jeste nepatlal ale chtel jsem vedet zda je to uz poznat jak jsi vytlumil ten kufr. Zda je to nejak tiche a nebo zda hudba lepe zni....

Poznatky pane poznatky !!!! :smich:

Vloženo
To jo , to me napadlo ze jsi to tam jeste nepatlal ale chtel jsem vedet zda je to uz poznat jak jsi vytlumil ten kufr. Zda je to nejak tiche a nebo zda hudba lepe zni....

Poznatky pane poznatky !!!! :smich:

No hudbu v kufru nemám :kuk: ,jinak je to trochu lepší,ale ještě se můsí dodělat rezerva a 5 dveře,pak se uvidí,jestli to nebude lepší tak to rozbiju :smich:

Vloženo
to je v čudu...brunova manželka takovej warezáák :smich: ...musíte mít asi hodně fofr připojení, když máš každej den novej film...beztak je to samej kino rip :D

No pripojeni neni vubec problem, mame opravdu fofr. film se stahuje cca do 10 min. Tak kdyz je nahodou zrovna nejaka kravina hned manzelka sosne jinej. :palec2:

Vloženo
hehe...kdybyste se neměli náhodou v sobotu večer na co dívat, tak tady vám dávám tip :smich:

http://www.csfd.cz/film/231487-bruno/

"Toužím po životě, jaký mají všichni normální Rakušani: Postavit dům, pod ním sklep a v něm vychovat rodinu." :_icon_smich2: :_icon_smich2: :kol-98:

Jo a o tomto filmu uz vime docela dlouho...Manzelka o nem cetla a rikala ze je to totalni pi..... a brak. Tak jsme se ani nekoukali. A jen jsem cekal kdo prvni tuto blbost najde a napise mi to sem...Me se to ale vubec netyka...OK? lol

Vloženo
No pripojeni neni vubec problem, mame opravdu fofr. film se stahuje cca do 10 min. Tak kdyz je nahodou zrovna nejaka kravina hned manzelka sosne jinej. :palec2:

no, ale zaleží jestli je to opravdu ten kino rip, kterej má 700mb nebo dvd, který má 4,5gb :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...