Listopad 19, 200915 r no to, že to připojiš přes HDMi si nepomožeš....obraz bude furt tak, jak je zkomprimovanej....HDMi ti pouze umožuje sledovat film, kterej je ve FULL HD(1080p) nebo HD READY (720p) a pokud říkáš, že to většinou je RIP a má 1,5gb tak to určitě full HD ne HD ready neni... Jenom nějaké DVD.... já jsem naposled stahoval Tranformers 2 ve 1080p a DTS zvukem, film má 2:30hod a má to 22,6GB každej víkend pak tahám Smallvile, kde jeden díl ma 45min je to v kvalitě 720p a stahuju 1,09gb .. shrnuto...pokud je něco RIP = ořezané, tak už to nemá kvalitu jaká byla původní a ani HDMi ti nepomože ke zlepšení obrazu
Listopad 19, 200915 r No ja nepotrebuju aby ty filmy meli 22 gb, to mam jen na podivani a nedelam si s toho nejakej obrad. Stahnem film, skouknem a vymazem. Tot cele. kdyz budu bazirovat na max kvalite filmu, tak toho na netu asi moc nenajdes a hlavne nesosnez za 10 min. Nemam telku za 100 tacu abych tu kvalitu vyuzival. A co to pouzivas za media kdyz se koukas na filmy co maji prez 20Gb???
Listopad 19, 200915 r ja to nepalim...se na to divam na ntb...jsem si na to koupil 26" monitor a to mi stačí do pokoja...a když je u kamoša filmovej večer, tak on má 2m promítací plátno..tam je to aj s prostorovym zvukem...si vždycky sednu tak, že mam za sebou jeden repraček a vždyky povyskočim ...a já ty filmy taky nějak neřeším, ale u tohodle jsem si chtěl udělat radost...
Listopad 19, 200915 r A ja si moc nemuzu vybirat bo manzelka nejradeji same horory a krvaky...to ja moc nemusim, radeji komedii...no tak mi vzdycky rekne ze ani nevi co je to za film abych nenadaval a on je to stejnak horor...Toz u neho aspon dobre usnu.
Listopad 19, 200915 r no pak pokud nevíš co je to za film, tak se vždycky podívej tady na ten odkaz a tam ti to vyjede aj s hodnocením www.csfd.cz
Listopad 19, 200915 r To ja ten odkaz znam, taky jsem daval filmy na fora....Ale ja se ji ptam az si lehnu co to vlastne dneska pousti??? No a to je prave ze mi rekne ze ani nevim, a pritom uz se tesi na horor...
Listopad 19, 200915 r nejlepší jsou stejně animáky....to je sice pro děcka, ale já se u toho chlámu víc, než ti malí...
Listopad 19, 200915 r No vubec netusim, kde se ostatni flakaj...Ale ja uz jsem tez nejak unavenej a pujdu si lehnout. Tak se tu mejte a zitra treba pokecame vic.
Listopad 20, 200915 r tak ....klíče konečně dorazily....valil jsem je hodit do škodovky, a prej zítra ráno si mám zavolat,že auto bude s největší pravděpodobností hotovy...no jsem zvědavej na tu vyslednou fakturu se z toho posesouvám...
Listopad 21, 200915 r Čus ještě jednu vrstvu,vůbec to neschne.Už se těšíš na zítrek,nevím jestli to stihnu,doma bordel,je to hnus...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.