Krtek6 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 no to, že to připojiš přes HDMi si nepomožeš....obraz bude furt tak, jak je zkomprimovanej....HDMi ti pouze umožuje sledovat film, kterej je ve FULL HD(1080p) nebo HD READY (720p) a pokud říkáš, že to většinou je RIP a má 1,5gb tak to určitě full HD ne HD ready neni... Jenom nějaké DVD.... já jsem naposled stahoval Tranformers 2 ve 1080p a DTS zvukem, film má 2:30hod a má to 22,6GB každej víkend pak tahám Smallvile, kde jeden díl ma 45min je to v kvalitě 720p a stahuju 1,09gb .. shrnuto...pokud je něco RIP = ořezané, tak už to nemá kvalitu jaká byla původní a ani HDMi ti nepomože ke zlepšení obrazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 No ja nepotrebuju aby ty filmy meli 22 gb, to mam jen na podivani a nedelam si s toho nejakej obrad. Stahnem film, skouknem a vymazem. Tot cele. kdyz budu bazirovat na max kvalite filmu, tak toho na netu asi moc nenajdes a hlavne nesosnez za 10 min. Nemam telku za 100 tacu abych tu kvalitu vyuzival. A co to pouzivas za media kdyz se koukas na filmy co maji prez 20Gb??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 ja to nepalim...se na to divam na ntb...jsem si na to koupil 26" monitor a to mi stačí do pokoja...a když je u kamoša filmovej večer, tak on má 2m promítací plátno..tam je to aj s prostorovym zvukem...si vždycky sednu tak, že mam za sebou jeden repraček a vždyky povyskočim ...a já ty filmy taky nějak neřeším, ale u tohodle jsem si chtěl udělat radost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 A ja si moc nemuzu vybirat bo manzelka nejradeji same horory a krvaky...to ja moc nemusim, radeji komedii...no tak mi vzdycky rekne ze ani nevi co je to za film abych nenadaval a on je to stejnak horor...Toz u neho aspon dobre usnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 no pak pokud nevíš co je to za film, tak se vždycky podívej tady na ten odkaz a tam ti to vyjede aj s hodnocením www.csfd.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 To ja ten odkaz znam, taky jsem daval filmy na fora....Ale ja se ji ptam az si lehnu co to vlastne dneska pousti??? No a to je prave ze mi rekne ze ani nevim, a pritom uz se tesi na horor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 no hlavně ju neser...aby ještě neměla kudlu pod polštářem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 no sak je samej horor a jak vidi pavoucka tak je po..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 vidím, že dneska tady vedeme jenom dialog...ostatní na nás kalíí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 nejlepší jsou stejně animáky....to je sice pro děcka, ale já se u toho chlámu víc, než ti malí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 No vubec netusim, kde se ostatni flakaj...Ale ja uz jsem tez nejak unavenej a pujdu si lehnout. Tak se tu mejte a zitra treba pokecame vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Ahojte, teprve před chvíli jsem dorazil domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 no tak to máš, ale smolíka...já jdu taky za chvíli lehnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 tak ....klíče konečně dorazily....valil jsem je hodit do škodovky, a prej zítra ráno si mám zavolat,že auto bude s největší pravděpodobností hotovy...no jsem zvědavej na tu vyslednou fakturu se z toho posesouvám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Čest hladovci, jak se máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 unaveně...jdu spat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Nazdár pánové,je tu někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 čus, já, ale pořád někde lítám, za chvííli musím s Asanem Vymalováno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Čus ještě jednu vrstvu,vůbec to neschne.Už se těšíš na zítrek,nevím jestli to stihnu,doma bordel,je to hnus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 jako malý kluk Jo jo, Tvoje výmluvy už znám.... Něco jako na srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Hej,ja to nedělám schválně,ty si teda o mě myslíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 já si nic nemyslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 No kdo jí jestli...,co jsi dnes dělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 dneska skoro nic, byl se podívat na burze a trochu doma uklízel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Nazdar panove....Tak koukam ze se tu nejak hadate... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.