Listopad 21, 200915 r Ludan Ti nemuze zapomenout tu posledni neucast na sraze... Tak a ja jsem dnes konecne zacal makat na prednich brzdach. Kotouce desky tehlice a loziska uz jsou doma...Dnes jsem to vse rozebral a bude se triskat a lakovat a pak montovat. Uz se tesim az ty male kotoucky vyhodim.
Listopad 21, 200915 r Bruno se nezdá Na burze bylo plno pneumatik a ollejů. Co se mi ale líbilo, byly světla na denní svícení, homologovaná, kulatá, místo mlhovek. Stály 1700kč
Listopad 21, 200915 r No urcite by to jeste chtelo nabusit ten motor at to jede jeste lepe. Neni to az tak strasnej lenoch, ten cip tomu trochu pridal, ale ty brzdy , to me fakt stvalo. nevim zda to bude mit ty brzdy ostrejsi ale rozhodneby se uz nemuseli kroutit ty kotouce.
Listopad 21, 200915 r Kontrolní otázka nevíte někdo náhodou o motoru 1.8T 132kw... kam to chceš narvat...do toho tvojeho ďábla??
Listopad 21, 200915 r Nebylo neco nahodou v bazaru na foru? Nekdo tam prodaval motory. To nevím neviděl se tam nic takového ale musí to být jen těch 132kw
Listopad 21, 200915 r kam to chceš narvat...do toho tvojeho ďábla?? Ne ne tam ani náhodou to musí být origo. Chci koupit něco kde je tento motor rozbitej..
Listopad 21, 200915 r Tak to se bude delat nejaky rally special co? Kde pak nedělní vůz jen tak Rally speciál z tohoto rozhodně nejde
Listopad 21, 200915 r Kde pak nedělní vůz jen tak Rally speciál z tohoto rozhodně nejde Tak kdybyste někdo něco věděl, MOC by mě to pomohlo celkem to spěchá aby to bylo pod stromeček.
Listopad 21, 200915 r Ja se v tom zase tak nevyznam... Jasně v poho to je jen taková řeč kdyho neseženu tady tak budu muset shánět a jezdit jak blb ale musím ho sehnat...
Listopad 21, 200915 r Taky myslim ze ho driv nebo pozdejc sezenes...Ja taky pokazde neco schanim a tak to kazdej den sleduju a vetsinou se mi postesti a nakoupim celkem za rozumnou cenu. To si to chce jen pohlidat. Podej si taky nejake inzeraty a on Ti mozna nekdo neco nabidne.
Listopad 21, 200915 r Taky myslim ze ho driv nebo pozdejc sezenes...Ja taky pokazde neco schanim a tak to kazdej den sleduju a vetsinou se mi postesti a nakoupim celkem za rozumnou cenu. To si to chce jen pohlidat. Podej si taky nejake inzeraty a on Ti mozna nekdo neco nabidne. Jo to je jasné jenže do vánoc málo času a moc práce..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.