bruno128 Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Koukni se tady, tam nejakej motor je ale to bude asi ten slabsi... http://autobazar.hyperinzerce.cz/nahradni-...+8+turbo_0_0_0/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Koukni se tady, tam nejakej motor je ale to bude asi ten slabsi...http://autobazar.hyperinzerce.cz/nahradni-...+8+turbo_0_0_0/ Jo to jen ten slabší ale každopádně díky za snahu. Třeba se něco naskytne ono bohužel to auto není škoda, ale AUDI TT quatro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 No me se hned zdalo ze mi je ten motor povedomej...tuhle audinu jsem mel totiz v merku ale nakonec se nic nebude konat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 No me se hned zdalo ze mi je ten motor povedomej...tuhle audinu jsem mel totiz v merku ale nakonec se nic nebude konat... Jakto? Ale O1 rozhodně zůstane doma. Tohle bude jen tak na vyblbnutí a hlavně v té nejlepší výbavě a v černé barvě tu moc nemusím no co už... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 To bude určitě pro nějakou slečnu, nemám pravdu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 (editace) To bude určitě pro nějakou slečnu, nemám pravdu ? Kdepak mámě do práce. Editováno: 21. Listopad 2009, autor: Vanek86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 ahaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 ahaa Slečny nejsou hodný tak smůla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 ona se nějaká s takovou brzy najde Napiš inzerát, tt hledá majitelku a uvidíš kolik jich bude najednou hodných Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Ahoj mistři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Nazdar pane Ludane. Kde jsi se zase flakal celej den? Vzda se tu ukazes az se chystam jit na TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Byli jsme i s Funesem u tchýně, koukali na fotky malého "funese a manželky" a jejich diplomy z mládí, to bys nevěřil, kolik jich mají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 No to by mevazne zajimalo za co to dostal , kdyz jeste neexistovaly led pasky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Byli jsme i s Funesem u tchýně, koukali na fotky malého "funese a manželky" a jejich diplomy z mládí, to bys nevěřil, kolik jich mají... Hoj pánové. Jak kdo ,já jsem se jenom zúčastnil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 No to by mevazne zajimalo za co to dostal , kdyz jeste neexistovaly led pasky. no já dostal diplom,zato že jsem chodil pravidelně do mateřské školky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 plno sportovních aktivit.... manželka samý sport, skok do výšky, plavání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 (editace) Toz takovi sportovci??? A funes je asi tez skokan? Nebo v tom snad plave? Editováno: 22. Listopad 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Jj,skokan a velíkéééj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 No jen aby to nebylo jen vychloubani.... No a to tlumeni mas uz hotove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Funes je velký skokan Za necelých 9 měsíců bude mít malého nebo malou funesici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Na tlumení nebyl čas,teď jsem maloval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Funes je velký skokan Za necelých 9 měsíců bude mít malého nebo malou funesici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Funes je velký skokan Za necelých 9 měsíců bude mít malého nebo malou funesici No tak to vypada ze ze se pomalu ale jiste rozrusta cela cetnicka stanice. Co na to pani Krišotová? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 ano, bude veselo... paní zatím jen zvracííííí a papáááá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 No tak to vypada ze ze se pomalu ale jiste rozrusta cela cetnicka stanice. Co na to pani Krišotová? Ta je v pohodě,občas ranní nevolnosti,pomaličku se kulatííí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.