Listopad 22, 200915 r Tak to gratuluju....K uspesnemu skoku. Ludan Ti treba vymysli nejakej diplom co by se k teto prilezitosti hodil. No a uz se tesis co? Budes pekne houpat kocarek a mi s Ludanem budeme objizdet motoresty a jen se cpat.
Listopad 22, 200915 r Jo a bude mit cele pogrcane sedadla... Jeste ze to vytlumil, nebude ten detskej krik prostupovat na ulici.
Listopad 22, 200915 r Jo a bude mit cele pogrcane sedadla... Jeste ze to vytlumil, nebude ten detskej krik prostupovat na ulici. Pogrcané to je nějakéj novej tuning No nic idu spát,tak se tu mějte,zítra čus...
Listopad 22, 200915 r Ahaa Jsem slyšel, že byl u Tebe doktor a okukoval prý už skoro mou novou luxusní hlavu Ani nevíš, jak moc bych ji už chtěl, nebaví mě už jezdit jako slimák...¨Tento týden se za Tebou stavím a už to snad nějak domluvíme a dáme dohromady. Prachy jsou potvory kulatý
Listopad 22, 200915 r Ahaa Jsem slyšel, že byl u Tebe doktor a okukoval prý už skoro mou novou luxusní hlavu Ani nevíš, jak moc bych ji už chtěl, nebaví mě už jezdit jako slimák...¨Tento týden se za Tebou stavím a už to snad nějak domluvíme a dáme dohromady. Prachy jsou potvory kulatý Jo byl a myslím že odjel i spokojený. Jo prachy jsou až moc kulatý. V pohodě je tam nachystaná...
Listopad 22, 200915 r co motor jsi už sehnal?Viděl jsem na dieselpoweru 1,8 ale normal 110kw Ne ještě ne napřed musím dopravit auto z Prahy ke mě.
Listopad 22, 200915 r kolik stojí bez motoru taková hračka, pokud to není tajný? Ona má motor ale na sra.ku cenu jsme ještě neřešili ta se bude odvíjet podle ceny motoru..
Listopad 22, 200915 r pěkné auto, ale hrozně málo místa... Kámoš ji měl a málem jsem tam nevlez Co Tvůj bělouš?
Listopad 22, 200915 r pěkné auto, ale hrozně málo místa... Kámoš ji měl a málem jsem tam nevlez Co Tvůj bělouš? Oba bělouši zůstanou pěkně doma...
Listopad 22, 200915 r ano, tak to má být Nesvítí mi kontrolka mazání při otočení klíčku, nevíš, co by to moho být?
Listopad 22, 200915 r ano, tak to má být Nesvítí mi kontrolka mazání při otočení klíčku, nevíš, co by to moho být? Třeba čidlo tlaku oleje. To je ale celkem blbý bez toho jezdit ne?
Listopad 22, 200915 r no právě, všiml jsem si toho teprve nedávno... Koukám teď proto na olej celkem pravidelně
Listopad 22, 200915 r To je dobře, to chce vyřešit přednostně. Někdy nemusí znamenat že je tam dost oleje že to dostatečně maže!
Listopad 22, 200915 r aha, však jak se stavím, tak mi na to mrkneš. Snad to nebude žádná hrůza, myslím finančně, jinak se z toho už pos....
Listopad 22, 200915 r aha, však jak se stavím, tak mi na to mrkneš. Snad to nebude žádná hrůza, myslím finančně, jinak se z toho už pos.... Jasan mrknem na to, to bude v pohodě čidla sem tam prostě odejdou...
Listopad 22, 200915 r snad jo Taky bych potřeboval kouknout na přední nápravu, co přesně je K.O. objednal bych to u seba
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.