bruno128 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Tak to gratuluju....K uspesnemu skoku. Ludan Ti treba vymysli nejakej diplom co by se k teto prilezitosti hodil. No a uz se tesis co? Budes pekne houpat kocarek a mi s Ludanem budeme objizdet motoresty a jen se cpat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Díky,to víš že se těším,můsím si ale udělat řidičák na kočárek s jedným koněm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Ano, cpát Funes bude jezdit taky, akorát bude vozit sunar s sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Jo a bude mit cele pogrcane sedadla... Jeste ze to vytlumil, nebude ten detskej krik prostupovat na ulici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Jo a bude mit cele pogrcane sedadla... Jeste ze to vytlumil, nebude ten detskej krik prostupovat na ulici. Pogrcané to je nějakéj novej tuning No nic idu spát,tak se tu mějte,zítra čus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 já Ti dám spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Zdarec pánové právě sem dohrnul z práce doufám že už všichni nespíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 ahoj, nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 už jsi zdravý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 No jěště to není ono ale dá se to. Nemůžu si dovolit ležet doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Ahaa Jsem slyšel, že byl u Tebe doktor a okukoval prý už skoro mou novou luxusní hlavu Ani nevíš, jak moc bych ji už chtěl, nebaví mě už jezdit jako slimák...¨Tento týden se za Tebou stavím a už to snad nějak domluvíme a dáme dohromady. Prachy jsou potvory kulatý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Ahaa Jsem slyšel, že byl u Tebe doktor a okukoval prý už skoro mou novou luxusní hlavu Ani nevíš, jak moc bych ji už chtěl, nebaví mě už jezdit jako slimák...¨Tento týden se za Tebou stavím a už to snad nějak domluvíme a dáme dohromady. Prachy jsou potvory kulatý Jo byl a myslím že odjel i spokojený. Jo prachy jsou až moc kulatý. V pohodě je tam nachystaná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 co motor jsi už sehnal? Viděl jsem na dieselpoweru 1,8 ale normal 110kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 co motor jsi už sehnal?Viděl jsem na dieselpoweru 1,8 ale normal 110kw Ne ještě ne napřed musím dopravit auto z Prahy ke mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 kolik stojí bez motoru taková hračka, pokud to není tajný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 kolik stojí bez motoru taková hračka, pokud to není tajný? Ona má motor ale na sra.ku cenu jsme ještě neřešili ta se bude odvíjet podle ceny motoru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 pěkné auto, ale hrozně málo místa... Kámoš ji měl a málem jsem tam nevlez Co Tvůj bělouš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 pěkné auto, ale hrozně málo místa... Kámoš ji měl a málem jsem tam nevlez Co Tvůj bělouš? Oba bělouši zůstanou pěkně doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 ano, tak to má být Nesvítí mi kontrolka mazání při otočení klíčku, nevíš, co by to moho být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 ano, tak to má být Nesvítí mi kontrolka mazání při otočení klíčku, nevíš, co by to moho být? Třeba čidlo tlaku oleje. To je ale celkem blbý bez toho jezdit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 no právě, všiml jsem si toho teprve nedávno... Koukám teď proto na olej celkem pravidelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 To je dobře, to chce vyřešit přednostně. Někdy nemusí znamenat že je tam dost oleje že to dostatečně maže! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 aha, však jak se stavím, tak mi na to mrkneš. Snad to nebude žádná hrůza, myslím finančně, jinak se z toho už pos.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 aha, však jak se stavím, tak mi na to mrkneš. Snad to nebude žádná hrůza, myslím finančně, jinak se z toho už pos.... Jasan mrknem na to, to bude v pohodě čidla sem tam prostě odejdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 snad jo Taky bych potřeboval kouknout na přední nápravu, co přesně je K.O. objednal bych to u seba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.