Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

hele Funees..mám technickej dotaz...kde nakupuješ náhradní díly na Fordy za nějaky dobry ceny?...tatíkovi od kámoša se posralo palivový čerpadlo na focusu a za opravu respektive repas chtěj 24 peněz co je palka jak :kol-82:

Vloženo
hele Funees..mám technickej dotaz...kde nakupuješ náhradní díly na Fordy za nějaky dobry ceny?...tatíkovi od kámoša se posralo palivový čerpadlo na focusu a za opravu respektive repas chtěj 24 peněz co je palka jak :kol-82:

Jo,tak to ti neporadím,zatím nic tak zavažného se mi nestalo,zatím,jen take blbosti,ale 24 peněz je taková normalní cena....

Vloženo

tywe...prej normální cena .. 24 000,- :smich: já se poseru...já tam ve škodovce po nich paštěkuju, že chcou za vystřelovak 1500,- a ty mi v klidu řekneš, že je to běžna cena....já věděl, že forda nechci... lol

Vloženo
Funes: hej tak to je husty :feve: 45 za novy...a pak, že fordy jsou spolehlivy auta...to mu asi moc nepomožu

mo to mu moc nepomůžeš,ale každopadně mu držím palce s opravou...

Ale jinak si nemůžu stěžovat,jo nafta je nafta...

Vloženo

Tak Ty to beres taky castecne jako konicka. To pak cloveku tak nevadi .

To ja uz jsem tet tak ospalej a to jen pomyslim na ranni vstavani. No uz si pujdu radeji lehnout. Toz se loucim. Rano zase ve 4:20 hod. budik. :help:

Vloženo
Tak Ty to beres taky castecne jako konicka. To pak cloveku tak nevadi .

To ja uz jsem tet tak ospalej a to jen pomyslim na ranni vstavani. No uz si pujdu radeji lehnout. Toz se loucim. Rano zase ve 4:20 hod. budik. :help:

Jo ale fakt jen částečně. Ale nedá se. Vstáváš teda taky mooc brzo.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...