funes30 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Aha,zase šetříš kilometry,teď jsem faral po couvací kameře a našel jsem kameru co vyměníš přímo do osvětlení pro spz,ale ta cena? nic nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 jj, tak nějak Ale, se nezdáš co máš jinak nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 hele Funees..mám technickej dotaz...kde nakupuješ náhradní díly na Fordy za nějaky dobry ceny?...tatíkovi od kámoša se posralo palivový čerpadlo na focusu a za opravu respektive repas chtěj 24 peněz co je palka jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Nic noveho mam nějaký kopr,tady jsou ty kamery http://www.car-multimedia.cz/98-couvaci-kamery Nechapu ten cenový rozdíl,hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 hele Funees..mám technickej dotaz...kde nakupuješ náhradní díly na Fordy za nějaky dobry ceny?...tatíkovi od kámoša se posralo palivový čerpadlo na focusu a za opravu respektive repas chtěj 24 peněz co je palka jak Jo,tak to ti neporadím,zatím nic tak zavažného se mi nestalo,zatím,jen take blbosti,ale 24 peněz je taková normalní cena.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 tywe...prej normální cena .. 24 000,- já se poseru...já tam ve škodovce po nich paštěkuju, že chcou za vystřelovak 1500,- a ty mi v klidu řekneš, že je to běžna cena....já věděl, že forda nechci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 tywe...prej normální cena .. 24 000,- já se poseru...já tam ve škodovce po nich paštěkuju, že chcou za vystřelovak 1500,- a ty mi v klidu řekneš, že je to běžna cena....já věděl, že forda nechci... podívej se tady a můžeš farat http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopic.p...=195&t=2968 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Nazdarek pratele zelenych stranek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Nazdarek pratele zelenych stranek. Ahoooooj,sice ne zelených ale budiš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Funes: hej tak to je husty 45 za novy...a pak, že fordy jsou spolehlivy auta...to mu asi moc nepomožu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 tady jsem našel nějakej odkaz...a nevím jeslti je to ono http://www.pmnd.wbs.cz/PALCERPADLA__DO_EVR...cus&vsude=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Funes: hej tak to je husty 45 za novy...a pak, že fordy jsou spolehlivy auta...to mu asi moc nepomožu mo to mu moc nepomůžeš,ale každopadně mu držím palce s opravou... Ale jinak si nemůžu stěžovat,jo nafta je nafta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 No ja to tu mam vsechno zeleny. A s tou naftou mas teda pravdu. Nafta je nafta a nic lepsiho zatim neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Krtku:jenom dotaz ma naftu nebo benzín.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Tady nikdo nekomunikuje...ja jdu na telku. Zatim se mejte a dobrou noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Si snad delas prdel? To Te s te prace jednou trefi... Nic se nema prehanet. Bohužel nedělám dnes sem došel teď , Alfa Romeo je hold silná káva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 No to je mazec, jeste pozdeji jak posledne. Ty uz musis u toho usinat s racnou v ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Krtku:jenom dotaz ma naftu nebo benzín.... hej nevím...na co jezdí Focus RS?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 No to je mazec, jeste pozdeji jak posledne. Ty uz musis u toho usinat s racnou v ruce. Ani ne je to jen o tom překonat tu krizovku a pak je pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Myslis ze to je reseni? Asi toho moc nenaspis, Ja bych vecer padl a rano bych nevstal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 No asi nejlepší řešení to není ale nějak mi to neva, co doma?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Tak Ty to beres taky castecne jako konicka. To pak cloveku tak nevadi . To ja uz jsem tet tak ospalej a to jen pomyslim na ranni vstavani. No uz si pujdu radeji lehnout. Toz se loucim. Rano zase ve 4:20 hod. budik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Tak Ty to beres taky castecne jako konicka. To pak cloveku tak nevadi .To ja uz jsem tet tak ospalej a to jen pomyslim na ranni vstavani. No uz si pujdu radeji lehnout. Toz se loucim. Rano zase ve 4:20 hod. budik. Jo ale fakt jen částečně. Ale nedá se. Vstáváš teda taky mooc brzo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Ahoj pánové, jak se máte? Já nic moc, problémy doma, tak tu teď ani moc nejsem, děkuju za pochopení...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Hned mi bylo divne ze tady nejses. Tak preju at se Ti vsechny problemy rychle a uspesne vyresi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.