Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A co nejake foto??? To by jsi nemel?

to teda neměl...bo už byla tma, světylko v autě prd sviti a mobil prd vyfoti.. :)

a smula se mě drží zuby nehty... :feve: opět se mi povedl husarsky kousek....chtěl jsem zjistit jaky ma otec v pc ty RAMky...vytahnu jednu vložim ju zpatky...zapnu pc...a nic...no neodpalil jsem statickou elektřinou slot na ty ramky?...deska v prdeli..otec nasranej, že nemože pracovat...takže další prachy za novou desku a opravu.. :feve: se na to už vyseru... :(

Kurna Krtku, radeji uz na nic nechytej.... :smich:

:aggressive::feve:

Ahoj kamarádi :)

Ahoj kamosu...ja jsem si vsim ze mam neprijatej hovor az nekdy k veceru...jsem prijel z prace a mobil jsem si nechal v kabate a vubec jsem nic nezaslech. To je skoda, predpokladam ze jsi byl asi nekde pobliz.

jo, byl, v pohodě :)

Zase určitě pojedu, tak se ozvu :)

Co nového, co kutíte o funesovi vím vše :D je zalezlý v garáži skoro denně, ale bude to stát za to :D

Hoj panové,zas je večer to letí ten víkend hnus,uvidíme jestli to bude stát za to....

jo, byl, v pohodě :)

Zase určitě pojedu, tak se ozvu :)

Co nového, co kutíte o funesovi vím vše :D je zalezlý v garáži skoro denně, ale bude to stát za to :D

No co kutime??? Ja jsem byl dnes tez v garazi , zaslepoval jsem EGR a tez jsem ho cistil. Uz mam pripravene v kufru veskere veci na montaz tech prednich brzd a zitra frcim do Kunina za mistrem Vánkem. :palec2:

no pěkně, co ten egr, přinesl nějakou kobylu?

Jsem Ti Ludo napsal uz v mem tematu.

Uz si pujdu lehnout k telce a zitra hodim nejake foto z montaze. Zatim se tu mejte.

Dobrou sex. maniaku :)

Funesi tak co, jaký máš pocit z jízdy? :)

Zatím žádný,všechny dveře vykuchany na plech,takže rachot perfektníííí....

ahaa, kdy to plánuješ dokončit?

nevím zítra pokud bude čas tak udělám zadní dveře,pak někdy přední a bude to....

super, už jsem zvědavý na výsledek. Chci slyšet ten rozdííííííííííl :)

jj,to jááá taky...

tak zítra žádné flákání :)

Vlásky budeš dodělávat později :D

Vlasky už jsou dodělaný...

Můžu ti hodit dvě fotky do galerky,paté dveře,a rezervu?

Upraveno od funes30

jasan že jo

Tam s něma :)

No co kutime??? Ja jsem byl dnes tez v garazi , zaslepoval jsem EGR a tez jsem ho cistil. Uz mam pripravene v kufru veskere veci na montaz tech prednich brzd a zitra frcim do Kunina za mistrem Vánkem. :palec2:

do Kunína?...jedeš pri mlíko? :D

ja se tu už od 12 hodin seru s internetem protože otec se připojil na blbou adresu a mě vyhodil ostatní počítače v baráku...a po 2 hodinach vymyšleni instalovani restartovani a nevim čeho všeho ještě s pomocí technika od kabelovky zjistim, že debil bratr rypal do kabelu a jeden tam přehodil...konec toto :D jsem si musel dat baňku :)

Dobrý večír přeju

aby byl aby byl:)

do Kunína?...jedeš pri mlíko? :D

Ja jsem ale pako...jsem to poplet ,,ale myslel jsem prece Kojetin. Jsem to asi poplet bo jak jsem mel jednou a to uz je davno, citroena, tak jsem jezdival zrovna tam na servis. A tak brzdy jsou uz na aute prehozeny, jeste jednou diky mistrovi Vánkovi. Okoukl jsem mu hned tu AUDI TT , zrovna na ni pracuje a tak Vam prikladam par fotek te krasavice.

post-25809-1260124530_thumb.jpg

post-25809-1260124540_thumb.jpg

post-25809-1260124550_thumb.jpg

post-25809-1260124558_thumb.jpg

post-25809-1260124567_thumb.jpg

post-25809-1260124574_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.