bruno128 Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 A co nejake foto??? To by jsi nemel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 to teda neměl...bo už byla tma, světylko v autě prd sviti a mobil prd vyfoti.. a smula se mě drží zuby nehty... opět se mi povedl husarsky kousek....chtěl jsem zjistit jaky ma otec v pc ty RAMky...vytahnu jednu vložim ju zpatky...zapnu pc...a nic...no neodpalil jsem statickou elektřinou slot na ty ramky?...deska v prdeli..otec nasranej, že nemože pracovat...takže další prachy za novou desku a opravu.. se na to už vyseru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Kurna Krtku, radeji uz na nic nechytej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Ahoj kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Ahoj kamosu...ja jsem si vsim ze mam neprijatej hovor az nekdy k veceru...jsem prijel z prace a mobil jsem si nechal v kabate a vubec jsem nic nezaslech. To je skoda, predpokladam ze jsi byl asi nekde pobliz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 jo, byl, v pohodě Zase určitě pojedu, tak se ozvu Co nového, co kutíte o funesovi vím vše je zalezlý v garáži skoro denně, ale bude to stát za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Hoj panové,zas je večer to letí ten víkend hnus,uvidíme jestli to bude stát za to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 jo, byl, v pohodě Zase určitě pojedu, tak se ozvu Co nového, co kutíte o funesovi vím vše je zalezlý v garáži skoro denně, ale bude to stát za to No co kutime??? Ja jsem byl dnes tez v garazi , zaslepoval jsem EGR a tez jsem ho cistil. Uz mam pripravene v kufru veskere veci na montaz tech prednich brzd a zitra frcim do Kunina za mistrem Vánkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 no pěkně, co ten egr, přinesl nějakou kobylu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Jsem Ti Ludo napsal uz v mem tematu. Uz si pujdu lehnout k telce a zitra hodim nejake foto z montaze. Zatim se tu mejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Dobrou sex. maniaku Funesi tak co, jaký máš pocit z jízdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Zatím žádný,všechny dveře vykuchany na plech,takže rachot perfektníííí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 ahaa, kdy to plánuješ dokončit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 nevím zítra pokud bude čas tak udělám zadní dveře,pak někdy přední a bude to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 super, už jsem zvědavý na výsledek. Chci slyšet ten rozdííííííííííl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 jj,to jááá taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 tak zítra žádné flákání Vlásky budeš dodělávat později Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 (editace) Vlasky už jsou dodělaný... Můžu ti hodit dvě fotky do galerky,paté dveře,a rezervu? Editováno: 5. Prosinec 2009, autor: funes30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 jasan že jo Tam s něma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 No co kutime??? Ja jsem byl dnes tez v garazi , zaslepoval jsem EGR a tez jsem ho cistil. Uz mam pripravene v kufru veskere veci na montaz tech prednich brzd a zitra frcim do Kunina za mistrem Vánkem. do Kunína?...jedeš pri mlíko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 ja se tu už od 12 hodin seru s internetem protože otec se připojil na blbou adresu a mě vyhodil ostatní počítače v baráku...a po 2 hodinach vymyšleni instalovani restartovani a nevim čeho všeho ještě s pomocí technika od kabelovky zjistim, že debil bratr rypal do kabelu a jeden tam přehodil...konec toto jsem si musel dat baňku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Dobrý večír přeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 aby byl aby byl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 do Kunína?...jedeš pri mlíko? Ja jsem ale pako...jsem to poplet ,,ale myslel jsem prece Kojetin. Jsem to asi poplet bo jak jsem mel jednou a to uz je davno, citroena, tak jsem jezdival zrovna tam na servis. A tak brzdy jsou uz na aute prehozeny, jeste jednou diky mistrovi Vánkovi. Okoukl jsem mu hned tu AUDI TT , zrovna na ni pracuje a tak Vam prikladam par fotek te krasavice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.