bruno128 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Nazdar Ludane a ostatni...kde se furt vsichni flakate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 práce, práce a práce Funes jinak pořád zavřený v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 co ten egr, poznal jsi nějakou změnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Čest panové... Luďane nejsem v garaží,není čas až v pátek,nebo sobotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 no jo no, už to mmáš skoro hotové koukal jsi na ten odkaz? Dobré ale drahéé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 co ten egr, poznal jsi nějakou změnu? JJ, poznal. na spotrebe jsem nic nepoznal, je to ale znat v nizkych otackach , treba kdyz se rozjizdis toz je to takove zivejsi. a jde lepe od spoda po plynu. Tak sam zasebe rikam ze je to lepsi a tez metesi ze uz mi ten hnus nejde do motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 JO koukal vypadá to dobře,ale jak říkaš drahé... A jak hotové...ještě přední část,pod sedačkami,strop... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Čest panové...Luďane nejsem v garaží,není čas až v pátek,nebo sobotu... Doufam ze se nekde sejdem abycho to mohli prohlednout a ohodnotit kvalitu vytlumeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 kvalita to je Funes je hračička, už jsem měl tu možnost to zkusit a rozdíl tam je, ýádný hukot od kol, jen ticho. Navíc ty repra hrajou úplně jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 No jo no...asi to bude dobra vec. Ale taky tomu venoval toho casu a usili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Doufam ze se nekde sejdem abycho to mohli prohlednout a ohodnotit kvalitu vytlumeni... Není problém,ale ty máš zajem vidět nejakého forda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 to není obyčejný ford Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 JJ,je to kombi : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 no fabia to není ale i tak dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Není problém,ale ty máš zajem vidět nejakého forda Kdyz je auto pekne, tak je mi celkem jedno jaka je to znacka. A hlavne me zajima to odhlucneni vic nez znacka auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Heeeej ,nějaká fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 nějaká nee, moje!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 No nic děcka,jak se to tu piše JDU KOUKAT NA FILM tak dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 se mnou se nebaví televize.... Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Funes dobrou noc...a ne ze usnes driv nez zacne byt film napinavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 se mnou se nebaví televize....Čus Ludane to asi znamena ze dlouho se na zadnej film nekouknes co? to Te lituju, a zrovna budou tak dobre vanocni porady a filmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 no tak nějak Naštěstí mám aspoň noťas a internet Jaký si to uděláš, takový to máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 no jo , zase mas pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 já?..nic...jenom jsem tam zpátky dal kastlík, radio...a namontoval jsem si tam držák nápojů...ale to už jsem říkal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 no jo no, je mimo sezonu, prdíš na to ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.