Prosinec 8, 200915 r Zdarec já teď dorazil z Mělníka byl sem pro věci na TT tak snad zítra bude skládaná motoru.. zatím čus
Prosinec 9, 200915 r Sakra zkoušel jsem si lakovat kliku a nic moc teda... ta barva je pěkně flekatá... nejdřív jsem to odmašťoval nitrem, že to skoro zbělalo, teďka je to sice modré ale flekaté.. nic moc hezkého.. nějaké tipy co s tím? :-D dal jsem vrstvu barvy a pak dvě vrstvy laku
Prosinec 9, 200915 r A kde mas plnic na plasty? To nemuzes lakovat barvou rovnou na plast. To je jasny ze to neni pekne, a taky to na tom nebude poradne ani drzet. prebrousit a znova.
Prosinec 9, 200915 r No borka v prodejně tvrdila že stačí odmastit a barvu+lak.. že plnič ne... tak jdu pro něj :-) a jak je to s počtem prstev?? kolik které a jak dlouho nechat schnout?
Prosinec 9, 200915 r No borka v prodejně tvrdila že stačí odmastit a barvu+lak.. že plnič ne... tak jdu pro něj :-)a jak je to s počtem prstev?? kolik které a jak dlouho nechat schnout? Plnic by moh stacit jednou, muzes povrch dohladit jemnym smirkem pod vodou, a barva by mohla v pohode stacit 2x myslim ze je lepsi ju nechat zaschnout a pak teprve prelakovat ...nemam s tim moc zkusenosti, ale par veci jsem uz sprejem delal a vzdy jsem to nechaval oschnout cca 15min a pak dalsi vrstvu. To ale zalezi i podle okolni teploty a tak. radeji dej dve az tri tenke vrstvy nez jednu silnou.
Prosinec 9, 200915 r Zdravím kamarády Ahoj pane Ludo. Jak se vede, Uz je to lepsi? Jeste furt zadnej film?
Prosinec 9, 200915 r s tim lakovanim tu psal v manualech Vaša tema...je to jednoduchy..hlavně musiš ten plnič a šmirgl...musi to byt hladky jak dětska řiť
Prosinec 9, 200915 r Jak se dá řešit rezavý kufr pod stěračem?? udělá mi to nějaký karosář/lakýrník že by to zbrousil, a vytmelil??
Prosinec 10, 200915 r Udela to v pohode, myslim ze uz to ale v zadnem pripade nevydrzi jako puvodni. Upraveno Prosinec 10, 200915 r od bruno128
Prosinec 10, 200915 r Bruno v noci se spí :-D no tak už má 10 let.. tak když vydrží dalších 5 tak budu happy :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.