Vanek86 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Zdarec já teď dorazil z Mělníka byl sem pro věci na TT tak snad zítra bude skládaná motoru.. zatím čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Sakra zkoušel jsem si lakovat kliku a nic moc teda... ta barva je pěkně flekatá... nejdřív jsem to odmašťoval nitrem, že to skoro zbělalo, teďka je to sice modré ale flekaté.. nic moc hezkého.. nějaké tipy co s tím? :-D dal jsem vrstvu barvy a pak dvě vrstvy laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 A kde mas plnic na plasty? To nemuzes lakovat barvou rovnou na plast. To je jasny ze to neni pekne, a taky to na tom nebude poradne ani drzet. prebrousit a znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 No borka v prodejně tvrdila že stačí odmastit a barvu+lak.. že plnič ne... tak jdu pro něj :-) a jak je to s počtem prstev?? kolik které a jak dlouho nechat schnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Zdravím kamarády Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 No borka v prodejně tvrdila že stačí odmastit a barvu+lak.. že plnič ne... tak jdu pro něj :-)a jak je to s počtem prstev?? kolik které a jak dlouho nechat schnout? Plnic by moh stacit jednou, muzes povrch dohladit jemnym smirkem pod vodou, a barva by mohla v pohode stacit 2x myslim ze je lepsi ju nechat zaschnout a pak teprve prelakovat ...nemam s tim moc zkusenosti, ale par veci jsem uz sprejem delal a vzdy jsem to nechaval oschnout cca 15min a pak dalsi vrstvu. To ale zalezi i podle okolni teploty a tak. radeji dej dve az tri tenke vrstvy nez jednu silnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Zdravím kamarády Ahoj pane Ludo. Jak se vede, Uz je to lepsi? Jeste furt zadnej film? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 s tim lakovanim tu psal v manualech Vaša tema...je to jednoduchy..hlavně musiš ten plnič a šmirgl...musi to byt hladky jak dětska řiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 vidím to špatně, televize na mě sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 No tak to je spatny...treba jeste bude televize se zvukem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 hodně špatný. Leda si někde půjčit nějakou jinou tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Ty telky jsou fak nekdy vadne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Proto mám kompa :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Jak se dá řešit rezavý kufr pod stěračem?? udělá mi to nějaký karosář/lakýrník že by to zbrousil, a vytmelil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 (editace) Udela to v pohode, myslim ze uz to ale v zadnem pripade nevydrzi jako puvodni. Editováno: 10. Prosinec 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Bruno v noci se spí :-D no tak už má 10 let.. tak když vydrží dalších 5 tak budu happy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 To ja uz jsem v tuto dobu vzfuru a popijim kafe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 a já se otáčím na druhý bok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Dobrý večer zase už sem tady nikoho nestihl. Do teď v práci TT zprovozněno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Slabota.. já jsem dorazil z práce až teď.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 workoholici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Vanek: A jaký jsou dojmy z auta? Kolik tam e kobyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Je to super jen je problém s padajícíma ručičkama.. Kobyl to má 224. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 tak ručičky jsou malej problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.