bruno128 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Jasny, kdyz nebudes vedet co s tema rucickama, Krtek Ti rad poradi. Trba nedopadnes jak jeho tatka, kdyz mu Krtek vlezl do PC , na kontrolu ramky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Jo díky. V pondělí si jedu pro opravené budíky tak snad budou O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Tak dnešní nádherné odpoledne jsem zabil s máti v globusu ještě v 17:15 si vpozmněla, že si chce dát kafe...no kdybych ju nehnal tak tam ještě sedím...konec toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 kua co to je? tak ať sněží pořádně nebo vůbec :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Čest, asi bych už měl přezout asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 No dnes to pocasi jeste slo...lepsi nez nejaka brecka na cestach. A tez jsem dnes otestoval nechtic ty nove brzdy. Musim rict ze to brzdi o hodne lepe nez drive. Nejakej idiot se vlekl v pravem pruhu ja v levem , mel jsem tam cca 140km/hod a zniceho nic, kdyz jsem byl kousek od neho mi zacal najizdet do pruhu. jako by mu treba neco v aute spadlo a hledal to po zemi , nebo kdyz by treba zadrimal. Tak jsem brzdil jako cert az jsem zaslechl piskot gum. to jsem jeste rozl dalkace a drzel klakson. Bylo vydet ze se polekal bo to okamzite strhl zpet. Tak musim rict ze brzdy jsou vazne dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 brzdy jsou důležité, teď Bruno můžeš tunit motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 No urcite by to nejakeho kona jeste chtelo. Ale znas to jak je to s tema prachama. Treba se nekdy dockam a budu mit nejakou tu korunu k dispozici. tet ale veskere penize musi jit na pozemek a domecek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 o tom mi povídej, ale všechno bude bylo to v nějakém filmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 mít praxhy tak jdu stavět hněd...ale s tou mojí vyplatou co mam...bych se neuživil ani v 2+KK v pronajmu,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 mrzne a mrzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 To je hnus co..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 no jo no... Ale tento týden se už dostanu do garáže, heč Budu pak tlumit jako zběsilý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Ale,nekecej to je rychlost,a co budeš používat za tlumicí materiál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 to ještě nevím, už máš hotovo? Musím si poslechnout zbytek a pak se rozhodnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 celkem jo ještě pod sedačkami a je to,jinak už mam zimaky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Ty se nezdáš Já pořád zatím letní, snad zítra nejpozději v úterý přehodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Za 200kč nahození gumy na plechy,to se da ni? Jinak jsem si doničil diody na kufru 6 kusu nesvítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Ty se nezdáš Já pořád zatím letní, snad zítra nejpozději v úterý přehodím Nazdar pane... Uz je myslim nejvyssi cas na ty zimaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Super cena Ty jsi jouza, co jsi dělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 no asi je Venku je -5 teď už Jestli ráno nastartuju, tak si je fabina zaslouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Za 200kč nahození gumy na plechy,to se da ni?Jinak jsem si doničil diody na kufru 6 kusu nesvítí no jak se Ti to povedlo rozflakat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Asi ty plechače gumy jsem dal jako první a disky jsem dal na stojaka,tak mi tam litali jak splašené,ja debil,nevím jak to teď opravím,pasta drží jak přibitá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Takova neopatrnost...To bych do Tebe nerek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.