Prosinec 11, 200915 r Jasny, kdyz nebudes vedet co s tema rucickama, Krtek Ti rad poradi. Trba nedopadnes jak jeho tatka, kdyz mu Krtek vlezl do PC , na kontrolu ramky.
Prosinec 12, 200915 r Tak dnešní nádherné odpoledne jsem zabil s máti v globusu ještě v 17:15 si vpozmněla, že si chce dát kafe...no kdybych ju nehnal tak tam ještě sedím...konec toto
Prosinec 12, 200915 r No dnes to pocasi jeste slo...lepsi nez nejaka brecka na cestach. A tez jsem dnes otestoval nechtic ty nove brzdy. Musim rict ze to brzdi o hodne lepe nez drive. Nejakej idiot se vlekl v pravem pruhu ja v levem , mel jsem tam cca 140km/hod a zniceho nic, kdyz jsem byl kousek od neho mi zacal najizdet do pruhu. jako by mu treba neco v aute spadlo a hledal to po zemi , nebo kdyz by treba zadrimal. Tak jsem brzdil jako cert az jsem zaslechl piskot gum. to jsem jeste rozl dalkace a drzel klakson. Bylo vydet ze se polekal bo to okamzite strhl zpet. Tak musim rict ze brzdy jsou vazne dobre.
Prosinec 12, 200915 r No urcite by to nejakeho kona jeste chtelo. Ale znas to jak je to s tema prachama. Treba se nekdy dockam a budu mit nejakou tu korunu k dispozici. tet ale veskere penize musi jit na pozemek a domecek.
Prosinec 13, 200915 r mít praxhy tak jdu stavět hněd...ale s tou mojí vyplatou co mam...bych se neuživil ani v 2+KK v pronajmu,.
Prosinec 13, 200915 r no jo no... Ale tento týden se už dostanu do garáže, heč Budu pak tlumit jako zběsilý
Prosinec 13, 200915 r Za 200kč nahození gumy na plechy,to se da ni? Jinak jsem si doničil diody na kufru 6 kusu nesvítí
Prosinec 13, 200915 r Ty se nezdáš Já pořád zatím letní, snad zítra nejpozději v úterý přehodím Nazdar pane... Uz je myslim nejvyssi cas na ty zimaky.
Prosinec 13, 200915 r Za 200kč nahození gumy na plechy,to se da ni?Jinak jsem si doničil diody na kufru 6 kusu nesvítí no jak se Ti to povedlo rozflakat?
Prosinec 13, 200915 r Asi ty plechače gumy jsem dal jako první a disky jsem dal na stojaka,tak mi tam litali jak splašené,ja debil,nevím jak to teď opravím,pasta drží jak přibitá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.