Luďan Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 ještě nee, teda jááá Ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Bohužel ještě nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Tak ja končím,Janka ide na skype.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 s těma zimákama to je pohodlí žádné tvrdé bouchání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 jak končím??? Žádný skype nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Nazdar, to je pocit bezpeci co? ja punto ani neprezouvam, furt to valim na letnakach, loni tez nemel zimaky a nechapal jsem ani kde se vsude dokazal vyhrabat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 no snad budou v klidu Klebery 185 60 14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 To jsou ale malinke kola , proti tomu co jsi tam mel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 jsou to takové malé papuče, volant jde úplně lehounce. Teď mě akorát už nikdo nepozná, budu taková šedá myš :F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 no snad budou v klidu Klebery 185 60 14 ja mel lini Kormoran a tez s nema nebyl problem. Ja myslim ze budes spokojenej tez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Jsem rádm že je mám, protože to bylo o hubu už. Ty letní už byly sjeté. Dneska mě málem stavěli fízli, tak jsem se klepal jako ratlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Já mám na zimákách 2 milimetry :-D už je dojedu a vyhodím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Zdarec teď hrnu z práce, všichni se před vánocema snad pos.... nevím co dřív ,TTčkem jezdím jen na oběd a tváří se ze bude fungovat jinak na něj nemám čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 To je jasny, kazdej ma cas na servis prevazne na zimu, kdy se jezdi o neco mene nez v lete. Ja taky vetsinu prace a uprav provadim v zime. Tak to je parada jak TT jezdi bez obtizi. Tez bych se svezl...To je fajn svezenicko co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 To je jasny, kazdej ma cas na servis prevazne na zimu, kdy se jezdi o neco mene nez v lete. Ja taky vetsinu prace a uprav provadim v zime.Tak to je parada jak TT jezdi bez obtizi. Tez bych se svezl...To je fajn svezenicko co? Svezení je dobré ale jo to celkem žíznivý stroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 To je jasny, musis ji dat poradne napit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Teď v tomto pořasí je ta naprosto nepoužitelný. Ale dělají se s tím pěkný kolečka na místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Musis mu dat zimaky...nebo tam uz mas? Jezdim puntem a tez je na tom snehu nepouzitelny. Ale ma letnaky a tak to i zustane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 ja bych dal drift....audi vs. punto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Bych mu to natrel, to je jasny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Zimáky tam jsou bez nich bych se s tím nerozjel. Bojím Punta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Tvuj strach je zcela opravneny,nad to Punto proste neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Je mi to naprosto jasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Čest pánové, ted jsem dorazil domů, cesty jsou hnus ještě že jsem včera koupil ty zimáky, jinak bych byl totálně v prdeli. Jen ten mráz mě trošku štve, už je u náš -7 stupňů a já mám jen litr a půl nemrznoucí směsi v chladiči. Snad to vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Čau to je ale dost málo to bych měl obavu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.