Prosinec 15, 200915 r Nazdar, to je pocit bezpeci co? ja punto ani neprezouvam, furt to valim na letnakach, loni tez nemel zimaky a nechapal jsem ani kde se vsude dokazal vyhrabat.
Prosinec 15, 200915 r jsou to takové malé papuče, volant jde úplně lehounce. Teď mě akorát už nikdo nepozná, budu taková šedá myš :F
Prosinec 15, 200915 r no snad budou v klidu Klebery 185 60 14 ja mel lini Kormoran a tez s nema nebyl problem. Ja myslim ze budes spokojenej tez.
Prosinec 15, 200915 r Jsem rádm že je mám, protože to bylo o hubu už. Ty letní už byly sjeté. Dneska mě málem stavěli fízli, tak jsem se klepal jako ratlík
Prosinec 16, 200915 r Zdarec teď hrnu z práce, všichni se před vánocema snad pos.... nevím co dřív ,TTčkem jezdím jen na oběd a tváří se ze bude fungovat jinak na něj nemám čas.
Prosinec 16, 200915 r To je jasny, kazdej ma cas na servis prevazne na zimu, kdy se jezdi o neco mene nez v lete. Ja taky vetsinu prace a uprav provadim v zime. Tak to je parada jak TT jezdi bez obtizi. Tez bych se svezl...To je fajn svezenicko co?
Prosinec 16, 200915 r To je jasny, kazdej ma cas na servis prevazne na zimu, kdy se jezdi o neco mene nez v lete. Ja taky vetsinu prace a uprav provadim v zime.Tak to je parada jak TT jezdi bez obtizi. Tez bych se svezl...To je fajn svezenicko co? Svezení je dobré ale jo to celkem žíznivý stroj
Prosinec 16, 200915 r Teď v tomto pořasí je ta naprosto nepoužitelný. Ale dělají se s tím pěkný kolečka na místě.
Prosinec 16, 200915 r Musis mu dat zimaky...nebo tam uz mas? Jezdim puntem a tez je na tom snehu nepouzitelny. Ale ma letnaky a tak to i zustane.
Prosinec 16, 200915 r Čest pánové, ted jsem dorazil domů, cesty jsou hnus ještě že jsem včera koupil ty zimáky, jinak bych byl totálně v prdeli. Jen ten mráz mě trošku štve, už je u náš -7 stupňů a já mám jen litr a půl nemrznoucí směsi v chladiči. Snad to vydrží
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.