Prosinec 19, 200915 r No to ja vubec netusim, mame sundanej teplomer uz od vymeny oken a jeste nebyl cas koupit jinej kterej se na okno nalepi. Byl jsem ale rano v 5:00hod. odvezt Misari na autobus do Wieny a byla poradna kosa. Upraveno Prosinec 19, 200915 r od bruno128
Prosinec 19, 200915 r no tady je kosa, že by jeden upad...prej je tu -7°C ..včera když jsem jel večer...tak mi ukazovalo v některych mistech -11,5°C ...
Prosinec 19, 200915 r konstruktéra, kterej vymyslel upevnění baterie ve fabii konkrétně ten plastovej dekl, bych nejraděi nakopal do řiti...bo dostat se k tomu a oddělat ty "packy" tak to je umění..jsem to tam páčil ze spod šroubovákem bo rukou to tam absolutně nejde..ted ještě musím vyřešit jak oddělat ten šroub co drží tu ocelovou plotnu..s normálním klíčem se tam člověk nedostane a nástrrčák nemožu za boha najít
Prosinec 19, 200915 r No staci mi na to mala gola sada a je tam orech a dve prodlouzeni k racne a vse jde jak po masle. No a pred chvili jsem prijel z Troubek a chladnota -10°C
Prosinec 20, 200915 r Něco najdem. Jedeme do Ostravy, tak Ti pak zavolám a domluvíme se Teeda jestli můj bobíšek naskočí
Prosinec 20, 200915 r V olmiku na tech Pdebradech, to je parkoviste jako prase. Uz tam urscite Olomoucaci delaji testy. Upraveno Prosinec 20, 200915 r od bruno128
Prosinec 20, 200915 r Něco najdem. Jedeme do Ostravy, tak Ti pak zavolám a domluvíme se Teeda jestli můj bobíšek naskočí A v kolik to tak vidíš že budeš v OV.
Prosinec 20, 200915 r Autor Hoši, dneska je sraz v Ostrave někde u Bastra na driftování z octa klubu, je to v cca 13,30 hod
Prosinec 20, 200915 r Bastro mi něco říká, kde to je? Ludo, tak kde to je? Poslal Ti Wodak ty souradnice?
Prosinec 20, 200915 r Už ti zjištuji polohu, nevím kde to přesně je, jede nás tam víc No jak to sleduju, nez Wudak najde polohu, bude davno po srazu. uz asi nikam nepojedu, bo jeste cestabude trvat hodinu. To bych tam uz byl asi sam.
Prosinec 20, 200915 r jsem byl dneska lyžovat na Mezivodí a -18°C.. psychárna.. na sjezdovce 20 lidí celkem :-)
Prosinec 20, 200915 r já jsem byl jenom na nákup a potom skovat auto do garáže a -10,5 mi vážně stačilo...ještě ted je ze mě kra
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.