bruno128 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 To je hrozna zima. Krtku, furt nejaka krize a ty jenom utracis...Kdyz to vsechno spocitam, co jsi uz nakoupil toz to musis mit vyplatu jako poslanec. Navigacku, ramku,zakladni desku do PC , auto radio,zamky a spinacka vcetne odtahovky a kdo vi co jeste...si to ani vsechno nepamatuju. Takovich lidi vic a ekonomika nam poroste jak nikdy drive. Pak ze lidi nemaji penize...Tak koukam ze se to tyka jen me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Ahoj Nakonec to bylo v Ostravě Radvanicích, docela dost lidí škoda, že jsme už nemohli do hospy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Tak kdyz uz jste mi nenapsali kaj to je, poslete alespon fotky. jsem se nudil a klidne jsem moh dojet. Fotak mam pripravenej a sedim doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 To je mi líto, bylo to narychlo, sraz byl už v 13.00, my tam přijeli až okolo 14.00 ale i tak to stálo za to. Moc lidí jsem tam neznal, ale v pohodě lidi okolo Příště na Tebe Bruno budu myslet, vůbec mě nenapadlo, že bys chtěl jet. Příště Tě hned točím telefonem líbilo by se Ti tam, samé octavy 1 fotku nemám ani jednu, ale ostatní tam točili o sto šest. Bude to na webu octavia clubu určitě, ale později, podle mě jsou ještě v hospodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 To je hrozna zima.Krtku, furt nejaka krize a ty jenom utracis...Kdyz to vsechno spocitam, co jsi uz nakoupil toz to musis mit vyplatu jako poslanec. Navigacku, ramku,zakladni desku do PC , auto radio,zamky a spinacka vcetne odtahovky a kdo vi co jeste...si to ani vsechno nepamatuju. Takovich lidi vic a ekonomika nam poroste jak nikdy drive. Pak ze lidi nemaji penize...Tak koukam ze se to tyka jen me. ja jsem, ale nikde nepsal, že jsem ten nakup platil...ja jsem dělal jenom řidiče...bo otec měl vybitou baterku.... a co se tyče navigačky tu platil ježišek...takže to je taky mimo mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Tak kdyz uz jste mi nenapsali kaj to je, poslete alespon fotky. jsem se nudil a klidne jsem moh dojet. Fotak mam pripravenej a sedim doma. Já jsem tě osobně zval přes SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 To jo , ja jsem pak nevedel co budu podnikat, na konec jsem dnes mel volno...ale jak jsem psal o ty souradnice, uz jsi byl asi pryc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 To jo , ja jsem pak nevedel co budu podnikat, na konec jsem dnes mel volno...ale jak jsem psal o ty souradnice, uz jsi byl asi pryc. Ses měl podívat do hospody OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Hojec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 jsem si všim, že v určitých denní hodinách převážně těch večerních, je tu mnoho velice inteligentních příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Krtkům zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Nazdar lidi bohužel zase tu nikoho nechytnu. Njn moc práce lidi se teď zbláznili. Dnes TT změnilo majtele přesunulo se k sousedovi. Musím najít jinou hračku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 ty si nedáš pokoj ani na Vánoce??? To já jsem výslovně všem zakázal mi volat otravovat a cokoliv chtít v rozmezí 24.12.2009 - 11.1.2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Nazdar lidi bohužel zase tu nikoho nechytnu. Njn moc práce lidi se teď zbláznili. Dnes TT změnilo majtele přesunulo se k sousedovi. Musím najít jinou hračku.... No to me teda mrzi, jsem se nebyl ani svezt. Ja se picnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 No to me teda mrzi, jsem se nebyl ani svezt. Ja se picnu. Bruno: svezeš, servisovat to budu stejně já tak není problém se domluvit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 (editace) http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1323339 Editováno: 23. Prosinec 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Zdarec tak dnes sem to zabalil trochu dřív a zase tu nikdo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 každej dodělava vanoční připravy....my třeba ještě nemáme ani stromek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Času dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 (editace) Editováno: 23. Prosinec 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 každej dodělava vanoční připravy....my třeba ještě nemáme ani stromek Stromek uz sice mame ale je jeste v zabalenej ve sklepe jako kazdej rok. Furt stejnej plastovej. Zitra ho Misari nastroji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 Všem přeji šťastné a veselé Vánoce a spoustu dárků pod stromek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 a jdu robit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 (editace) Stromek uz sice mame ale je jeste v zabalenej ve sklepe jako kazdej rok. Furt stejnej plastovej. Zitra ho Misari nastroji. no otec slavnostně nachystal velkej stojan, protože si mati jako každej rok přála živej, ale nakonec žádnej pěknej nesehnali (zaplať bánbůh) takže taky se vynese ze klepa umělej ...nemám rad živy stromky u nas v bytě btw..co ta stříška?..domlluvil ses s ním nějak? Editováno: 24. Prosinec 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.