Prosinec 25, 200915 r Čus pánové, nežerte pořád to cukroví pak ani ty koně navíc nepoznáte Jsem totálně přežranýýýý
Prosinec 25, 200915 r No to víš, snažím se pokecat s rozumnými lidmi Ale všichni zatím jen žerou a koukaji na pohádky nebo kecaj a popíjej doma
Prosinec 25, 200915 r Nazdar panove... Tak co jezisek? Byl stedry? Krtku ja jsem borcovi radeji ani nepsal bo jak by slevil postovne, tak stejne je to zlodejina. Za ty prachy koupis dva RS narazniky aj s mrizkama. At si to narve do spic.
Prosinec 25, 200915 r já jsem spokojený, hadry, drogerka, trencle a ponožky taky jsem zapomněl na kokinkaaaaa
Prosinec 25, 200915 r Autor Nazdar panove...Tak co jezisek? Byl stedry? Krtku ja jsem borcovi radeji ani nepsal bo jak by slevil postovne, tak stejne je to zlodejina. Za ty prachy koupis dva RS narazniky aj s mrizkama. At si to narve do spic. Jo, byl akorát nevím, jak to narvu do auta
Prosinec 25, 200915 r Autor nejde mi to otevříít Luďo to je křeslo, to se neotvírá Nevím proč, já vidím normálně obrázek
Prosinec 25, 200915 r ahaa, nevím proč, ale otevřít mi to nejde. Ale aspon vím, co to je Upraveno Prosinec 25, 200915 r od Luďan
Prosinec 25, 200915 r No na zlatku tu mam nejake silentbloky, lestenku , auto sampon, pedale RS. dalnicni znamku, a zvedak na auto na 2t. , a aby zlatka nebyla smutna, dostala jeste sestricku , tez v kombiku.
Prosinec 25, 200915 r já jsem spokojený, hadry, drogerka, trencle a ponožky taky jsem zapomněl na kokinkaaaaa ponožky mám taky..ale takovy festovní...na každych je jinej obrazek...takovy jsem nikdy neměl..
Prosinec 25, 200915 r ahaa, nevím proč, ale otevřít mi to nejde. Ale aspon vím, co to je Jo woodak keca, tez ten obrazek nevidi...nikdy v tomto tematu nesli obrazky , pan Woodak jako spravnej moderator se na to vyprdl.
Prosinec 25, 200915 r co to čte oko mé šedivé...sis pořídil další auto?....nepsal jsi tu náhodou ještě onehda, že nemáš peníze,?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.