bruno128 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Ludo, ten PS mi byl cert dluzen, karaoke tu bezi celej den a ja jsem zralej na balik vaty do usi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 nějak zase dostávám hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 A jak se ti v tom novým autě sedí Ja ho ani nestihl otestovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Žena mi ohřívá hrachovku, dáš si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 to beztak bude pro Misari...ta je takova menší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Ja ho ani nestihl otestovat... No já bych to tak tipoval, že tam vleze je Mmisari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 no apon nebudeš muset na film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 To bych radeji ani nepokousel...Uz tak mam v druchu pekny mazec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Krtku jsi mě předběh, ale myslíme stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 pánove...mi ani nevzpomínejte..nevim co jsem snědl...ale .....seru jak micka puch jak od ropuch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 No já bych to tak tipoval, že tam vleze je Mmisari no neni to Mmisari, to je moje okta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 pánove...mi ani nevzpomínejte..nevim co jsem snědl...ale .....seru jak micka puch jak od ropuch No nechtel jsem to zrovna tak napsat, ale kdyz uz jsi s tim prisel, tak ja jsem na tom naprosto stejne ...FUUUUUJ!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 kdyby ten stromek co máme nebyl umělej tak už by z něho všechno opadalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Tady zatim odpadla akorat moja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 to já nee, potřebuju dodat suroviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 "šťastná to žena" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Se tu tak dívám, že mezi hospodama pendluje víc lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 To by jsi mel neco rychle pojest at u filmu mate bezva zazitek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 budeš mít dokonaly zvukovy efekty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 chudááák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 myslím, že to pak bude dlouho naposled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 jinak tady máš návod jak si zase zlepšit skóre http://www.splachovac.cz/humorne-texty/bod...u-stastnou.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Taky nahazejte nejake fotky darecku at se muzu kochat a zavidet. Krtku a uz jsi na to zadavani adras prisel? Delal jsi to jak jsem Ti psal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 jo nějak jsem to udělal jsem dneska měl testovaci jízdu...jako první trasa byla zážitek...mě to navigovalo uplně někam do řiti... pak se to asi nějak zkorigovalo a už to šlape dobře....ale když mám reprak na 100% a mluví mi tam Liška, tak to někdy chrchle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Liska tonema dobre namluvene, je to strasne tiche. No a uz vis kolikatku mas tu mapu? Taky si musis nainstalovat do PC TTHOME a aktualizovat druzici...pak je to presnejsi a rychlejsi na vyhledavani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.