Prosinec 25, 200915 r Ludo, ten PS mi byl cert dluzen, karaoke tu bezi celej den a ja jsem zralej na balik vaty do usi.
Prosinec 25, 200915 r Autor Ja ho ani nestihl otestovat... No já bych to tak tipoval, že tam vleze je Mmisari
Prosinec 25, 200915 r pánove...mi ani nevzpomínejte..nevim co jsem snědl...ale .....seru jak micka puch jak od ropuch
Prosinec 25, 200915 r No já bych to tak tipoval, že tam vleze je Mmisari no neni to Mmisari, to je moje okta.
Prosinec 25, 200915 r pánove...mi ani nevzpomínejte..nevim co jsem snědl...ale .....seru jak micka puch jak od ropuch No nechtel jsem to zrovna tak napsat, ale kdyz uz jsi s tim prisel, tak ja jsem na tom naprosto stejne ...FUUUUUJ!!!!!!!!
Prosinec 25, 200915 r jinak tady máš návod jak si zase zlepšit skóre http://www.splachovac.cz/humorne-texty/bod...u-stastnou.html
Prosinec 25, 200915 r Taky nahazejte nejake fotky darecku at se muzu kochat a zavidet. Krtku a uz jsi na to zadavani adras prisel? Delal jsi to jak jsem Ti psal?
Prosinec 25, 200915 r jo nějak jsem to udělal jsem dneska měl testovaci jízdu...jako první trasa byla zážitek...mě to navigovalo uplně někam do řiti... pak se to asi nějak zkorigovalo a už to šlape dobře....ale když mám reprak na 100% a mluví mi tam Liška, tak to někdy chrchle..
Prosinec 25, 200915 r Liska tonema dobre namluvene, je to strasne tiche. No a uz vis kolikatku mas tu mapu? Taky si musis nainstalovat do PC TTHOME a aktualizovat druzici...pak je to presnejsi a rychlejsi na vyhledavani.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.